Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
13015490_1137392783000052_3041783920178133199_n.png

Донарума ќе одит на Европско а ?

^Mozno e a moze i da ostane so u21 poso i tie imaat prvenstvo pa da si brani redovno.
Konte treba da odluci.

Маркизио официјално вкрстените ги преебал? Ако така стварно греота, најлоша е оваа повреда башка Маркизио има 30 години, никад нема да си ја врати старата форма и брзина и се останато што носи коленото.
Перин е млад а башка и голман е па нема да има многу многу проблеми.

Иначе Донарума нема потреба да оди на ЕУРО, џабе ќе дреме на клупа а ќе има У21 првенство, доволни се Маркети и Падели да му бидат резерви на Буфон.

Стварно штета за Маркизио, ама верувам дека ќе се врати посилен, со тек на време ќе си ја врати формата...
Што се однесува до голманите, и за Перин е голема штетата, ама колку и да била трула Италија низ годините секогаш имала квалитетни голмани почнувајќи од стандардните Ѕоф, Ѕенга, Паљука, Перуци и Џиџи. За голманската позиција не е проблем, Покрај Џиџи тука се Маркети, Сиригу, Падели, и оној Спортиело од Аталанта ли беше истотака е добар.

Сепак останува фактот дека Таљаниве ќе останат без еден од главните играчи во тимот на првенствово, кај што се утепани, па ова ќе ги доотепа :D

Маркизио официјално вкрстените ги преебал? Ако така стварно греота, најлоша е оваа повреда башка Маркизио има 30 години, никад нема да си ја врати старата форма и брзина и се останато што носи коленото.
Перин е млад а башка и голман е па нема да има многу многу проблеми.

Иначе Донарума нема потреба да оди на ЕУРО, џабе ќе дреме на клупа а ќе има У21 првенство, доволни се Маркети и Падели да му бидат резерви на Буфон.
За Донарума имаше муабет нешто дека ќе го земе со тимот да биде да осети атмосфера и како искуство. Али не како дел од официалниот ростер.Башка добра прилика ќе биде и нешто ќе научи од Буфон. Пошто ептен на велико рачунаат за во иднина на него. На таа варијанта ко демек ќе одат па ќе видиме.

Темичка за италијанска репрезентација има, или тука ќе си рокаме за неа ?

Темичка за италијанска репрезентација има, или тука ќе си рокаме за неа ?
Рокај кај сакаш исто срање е, пошто сепак селекцијата е Серија А тема мислам, па коќе почни европското ќе ја полниме неа.

Ах бе Маркизио бе 4-6 месеци аут, јас мислам ќе си ја врати формата ама и @Џонтра Волта можи е во право, не знам... Знам само дека е прав борец одличен техничар со визија и пас така да баш поради ова мислам дека нема да има некоја мн драстична последица али кој знај, некој се вратил посилен некој ич....

Причина поќе за дрес од него да купам..[DOUBLEPOST=1460988105][/DOUBLEPOST]
Парма се пласира во 4 лига , Lega Pro 2 . :)
Се заебаваш ама и ти а? :D 3та биле парма т.е. ќе бидат в година.

Gilardino is thinking about dropping to Lega Pro (Italy's 3rd division) next season & help bring Parma back up!

Рокај кај сакаш исто срање е, пошто сепак селекцијата е Серија А тема мислам, па коќе почни европското ќе ја полниме неа.

Ах бе Маркизио бе 4-6 месеци аут, јас мислам ќе си ја врати формата ама и @Џонтра Волта можи е во право, не знам... Знам само дека е прав борец одличен техничар со визија и пас така да баш поради ова мислам дека нема да има некоја мн драстична последица али кој знај, некој се вратил посилен некој ич....

Причина поќе за дрес од него да купам..

Оди излупај го еднаш на Маркизио ако не... :kafence::icon_mrgr:

Абе он колку сака може да биде психички јак. Џабе му е коа ќе нема да го осеќа коленото, коа ќе изгуби на брзина, на стартност, све ќе изгуби.
Он може ќе се врати да игра, не може туку сигурно ќе игра ама нема да биде ко порано. Башка ко што реков има години и нема туку така лесно да зарасне ова.

Еве го Фалкао е свеж пример, 2 години е непрепознатлив, Видиќ коа беше у Манчестер исто на 29-30 години ги искина вкрстените, никад не ја врати брзината и стабилноста.

Се заебаваш ама и ти а? :D 3та биле парма т.е. ќе бидат в година.

Gilardino is thinking about dropping to Lega Pro (Italy's 3rd division) next season & help bring Parma back up!

Lega Pro да ама Seconda Divisione . :D

Системот е ваков :
Serie A - Serie B - Lega Pro 1 - Lega Pro 2 -Serie D

The Seconda Divisione, until the summer of 2010 consisted of 54 teams, but in the season 2010–11 the teams were only 49 divided geographically into three divisions of 17, 16 and 16 teams each. At the end of the season, six teams (two from each group) went up to the Prima Divisione and four: two for the group A and one for each of the other two groups, went down to Serie D.

Забуна се прави бидејќи Lega Pro има две дивизии Prima и Seconda . Парма ќе биде во Lega Pro 2 во наредната година .

Абе он колку сака може да биде психички јак. Џабе му е коа ќе нема да го осеќа коленото, коа ќе изгуби на брзина, на стартност, све ќе изгуби.
Он може ќе се врати да игра, не може туку сигурно ќе игра ама нема да биде ко порано. Башка ко што реков има години и нема туку така лесно да зарасне ова.

Еве го Фалкао е свеж пример, 2 години е непрепознатлив, Видиќ коа беше у Манчестер исто на 29-30 години ги искина вкрстените, никад не ја врати брзината и стабилноста.
Муабетот ми беше има други квалитети технички ваљда ќе смени улога ако дојди до то, кој знај. Како и да е се надевам нема да испадни ко погорните примери ма да не е далеку од истото, лани куртули од истата повреда кога објавија дека ги скинал за Италија.[DOUBLEPOST=1461000309][/DOUBLEPOST]Маркизио после операцијата

13062411_1351147251578479_7993691832124619659_n.jpg

Последно уредено:
Италија секоаш кога и да била мртва стигнувала до завршници. Јас не би ја отпишал. Пред сѐ имаат среќа во аналниот отвор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom