Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
само ако термин на мтв не ги одговарало у 7, затој можда и соколи ќе га давав...
Па много пут до сга не е одговарало па су ставиле од 8 него изгледа мрзи ги да доваѓав до Куманово

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

само ако термин на мтв не ги одговарало у 7, затој можда и соколи ќе га давав...
Па много пут до сга не е одговарало па су ставиле од 8 него изгледа мрзи ги да доваѓав до Куманово

http://sportmedia.mk/kosharka/repre...o-treba-kje-zabranime-nash-tim-da-igra-vo-aba

Знаја сам, сга кд ми треба да бидемо прваци они ќе ни забранив да играмо АБА лигу...:D
А од Мзт узвраќав не е наш проблем што Фиба гу банирала репку, па чив е бе? Интерес на сви треба да е репрезентација а не поединачни клубови, ми с'с фибу добро си стоимо, играсмо им га куп овуј годину. :D

А од Мзт узвраќав не е наш проблем што Фиба гу банирала репку, па чив е бе? Интерес на сви треба да е репрезентација а не поединачни клубови, ми с'с фибу добро си стоимо, играсмо им га куп овуј годину. :D
За наредну сезону па ли ќе играмо или толко беше one year exclusive

За наредну сезону па ли ќе играмо или толко беше one year exclusive

ФИБА овој требала е да га забрави пред 15 године, а не да чека сга кд УЛЕБ можда после НБА е најмоќна приватна кошаркарска организација и сга нешто да пробуев да ги преземев дел од профит, све е у профит не е ништо друго... само погледнете американска федерација колко е подредена под НБА, затој шпанци, турци, руси, италијани су на страну на УЛЕБ сакав квалитет, а не квантитет :)

УЛЕБ планира за некоју годину да гу направи Евролигу по систем на НБА, од другу сезону стартуев сс 16 екипе свак сс свакога, а како е планирано за две године ќе се поделив и на конференцие Запад (Шпанија, Италија, Франција, Германија) и Исток (Русија, Турција, Грчка, Литванија) плус туј ќе су онија тимови како што су Партизан или Ѕвезда и још некои слични како пољаци, украинци, чеси и слични кој колко паре има зависи од годину :)

У овј момент и ја сам од страну на КФМ зашто њина цел е да гу заштитив националну кошарку и овј момент ќе морав да застанев од страну на ФИБУ ипак е она фактор што се однаса на репрезентативно ниво, ама тој што сакав да преземев колач од приватни клубови мислу дека нема да ги успее, единствено што ќе се деси е европска кошарка да западне у некој мрак што ич нема да е добро :/

Taa ФИБА е такви ѓубре,искрено се андевам дека ќе се распадне ! ММЕ Корумпирана![DOUBLEPOST=1461085288][/DOUBLEPOST]
Taa ФИБА е такви ѓубре,искрено се андевам дека ќе се распадне ! ММЕ Корумпирана!

Кореографија за Уроша јутре... [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Много голема грешка би ти било одбрана Караџовски на Дреновца... не гледам варијанту куде Караџа би могаја да га чува Дреновца, физички подоминантан, побрз, грбну технику на низак пост една од најдобри у АБА лигу, улази исто такој много добри, солидан шут, да га стопирав Дреновца ќе треба добра тимска игра[DOUBLEPOST=1461022119][/DOUBLEPOST]http://www.eurobasket.com/FYR-Macedonia/news/444574/Karpos-Sokoli-II-wins-Treta-Liga

Врапци следеќу сезону сс друг тим у втору лигу :D
Никако Караџа на Дреновца или Караколев или Маре

Сеуште ве боли Урош )))))
a братка интересира ми какво ви е мислење за Уроша на вас затој што много ве е пцуваја и на кур стављаја и по фб и у живо. На пример онј ушле Симиќе да дојдеше куде нас или Чековски кој плус и нема кажано ништо лошо јавно ама публика не би га прифатила.

Интересира ме да пишу јутре нешто на едн хамер дали ќе ми дозволив да га унесу у салу?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom