Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Куде е тој видео да га видимо :D
Дамјан да се пази на шут треба ама Дреновац сс Марка ги беше кључан играч, за Уроша знае се држи га подалеко од кош и прави му фаули за слободни

Бш ме интересира каква кореографија ќе му се спреми, јер колко и да е даја за Куманово сас идење у мзт усра га све тој ...
Како и да е, надам се дека сала ќе биде препуна и дека први редови ќе си гу завршив работу поштено (сочно кумановско пцување, гаѓање сас сончоглед и сл), мора јак притисак да се изврши и да се добие утакмица...

Куде е тој видео да га видимо :D
Дамјан да се пази на шут треба ама Дреновац сс Марка ги беше кључан играч, за Уроша знае се држи га подалеко од кош и прави му фаули за слободни
Видео се држи у тајност ептен строго, ако се објави отиде ву кариера хахахахха

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

4. Градење на дефанзиван скок Буниќ/Урош у кој треба цела екипа да помага...

Овија 4 ако ги испунимо солидно, имамо шансе за победу, значи не мора одлично веќ солидно.

5. 120 db у салу

Видео се држи у тајност ептен строго, ако се објави отиде ву кариера хахахахха

ракометарка ли е :D

Иначе колко само да за овој на почетак после пласам у куп кд се вратимо од немогуќе против Кожув пречек пред салу ја знам роѓендн на другарку га напушти само да иду пред салу и он прв га почна да пое и колко само статуси имаше па и коментари лелеле ја не знам скопјани што мислив за тој да е некој едеја гомна за нас и сга да ми дојде колко ќе га пцују

Урош = Марко Симоновски, нешто слично и он викаше за нас. :D Бесва најголеми непријатељи сс Мандиќа нејќесва да се видив, с'г биднасва не разделни другари. :LOL:

Што е викаја он не знам да се е толко глупираја по фејс и да пое песме

ракометарка ли е :D
Знаеш си :D
Симоновски и не ми е некој лик кој игра сс срце за овј тим, барем не покажуе жар еуфорију и слично како што уме тој да га покаже Бокица, Бокица ми личи дека сс кеф игра моментално и знае дека га поштуемо иако троши топке повише него што наша држава кредити зима од светску банку ама тој ни е хахахаха.
За разлику од тамо Урош почнуе све повише и повише да урла да се радуе на победе куцања поени у мзт што ми е малце чудно затој што све што е зборија за њима пљукаја ги и све остало треба да се извади кореографија сс принт скрин од његов статус куде пишуе ПУШИ МЗТ и доле некоја парола, сга ке пушиш и ти сс њега :D

Последно уредено:
Знаеш си :D
Симоновски и не ми е некој лик кој игра сс срце за овј тим, барем не покажуе жар еуфорију и слично како што уме тој да га покаже Бокица, Бокица ми личи дека сс кеф игра моментално и знае дека га поштуемо иако троши топке повише него што наша држава кредити зима од светску банку ама тој ни е хахахаха.
За разлику од тамо Урош почнуе све повише и повише да урла да се радуе на победе куцања поени у мзт што ми е малце чудно затој што све што е зборија за њима пљукаја ги и све остало треба да се извади кореографија сс принт скрин од његов статус куде пишуе ПУШИ МЗТ и доле некоја парола, сга ке пушиш и ти сс њега :D
Па ти од куде знаеш дека има видео она ли ти кажа хаха :D
Иначе Марче сга заѓну кд му идеше шут накурчи се на крај не знам дали приметисте не сам знаја дека има такво нешто у њега :D

Па ти од куде знаеш дека има видео она ли ти кажа хаха :D
Иначе Марче сга заѓну кд му идеше шут накурчи се на крај не знам дали приметисте не сам знаја дека има такво нешто у њега :D
Од куде ја знам не е предмет на разговор битно знам, добар перформанс имала и после нема квалитетни кадри куде нас курац нема хаххахахаха
Стра ме тој што куде Симоновскога една му иде десет га нема, немој сга кд ке ни га треба у среду да га нема

Сеуште ве боли Урош )))))
Много, да му ги извадимо сви статуси назад, сс наши људи у бар е седеја и е пија клнаја се е дека никад нема у Македонију за друг тим да заигра посебно не скопски и дешава се тој што се дешава још па на пола сезону не ни заврши сезона до крај колко и да е бија конфликт и све тој ипак ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom