Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Статуси![]()
Видео се држи у тајност ептен строго, ако се објави отиде ву кариера хахахаххаКуде е тој видео да га видимо
Дамјан да се пази на шут треба ама Дреновац сс Марка ги беше кључан играч, за Уроша знае се држи га подалеко од кош и прави му фаули за слободни
4. Градење на дефанзиван скок Буниќ/Урош у кој треба цела екипа да помага...
Овија 4 ако ги испунимо солидно, имамо шансе за победу, значи не мора одлично веќ солидно.
ракометарка ли еВидео се држи у тајност ептен строго, ако се објави отиде ву кариера хахахахха
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Знаеш сиракометарка ли е![]()
Па ти од куде знаеш дека има видео она ли ти кажа хахаЗнаеш си
Симоновски и не ми е некој лик кој игра сс срце за овј тим, барем не покажуе жар еуфорију и слично како што уме тој да га покаже Бокица, Бокица ми личи дека сс кеф игра моментално и знае дека га поштуемо иако троши топке повише него што наша држава кредити зима од светску банку ама тој ни е хахахаха.
За разлику од тамо Урош почнуе све повише и повише да урла да се радуе на победе куцања поени у мзт што ми е малце чудно затој што све што е зборија за њима пљукаја ги и све остало треба да се извади кореографија сс принт скрин од његов статус куде пишуе ПУШИ МЗТ и доле некоја парола, сга ке пушиш и ти сс њега![]()
Од куде ја знам не е предмет на разговор битно знам, добар перформанс имала и после нема квалитетни кадри куде нас курац нема хаххахахахаПа ти од куде знаеш дека има видео она ли ти кажа хаха
Иначе Марче сга заѓну кд му идеше шут накурчи се на крај не знам дали приметисте не сам знаја дека има такво нешто у њега![]()
Много, да му ги извадимо сви статуси назад, сс наши људи у бар е седеја и е пија клнаја се е дека никад нема у Македонију за друг тим да заигра посебно не скопски и дешава се тој што се дешава још па на пола сезону не ни заврши сезона до крај колко и да е бија конфликт и све тој ипак ...Сеуште ве боли Урош )))))