Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Много, да му ги извадимо сви статуси назад, сс наши људи у бар е седеја и е пија клнаја се е дека никад нема у Македонију за друг тим да заигра посебно не скопски и дешава се тој што се дешава још па на пола сезону не ни заврши сезона до крај колко и да е бија конфликт и све тој ипак ...

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
го знам чуството,и јас бев ужасно бесен кога Врба отиде од МЗТ у Годел

го знам чуството,и јас бев ужасно бесен кога Врба отиде од МЗТ у Годел
Мислу дека пола од нас чекав гу среду сс срце иако знаемо дека ќе виси на обручи освен Мишановиќ преко ноќ ако не се претвори у О'Нила па да га заустави хахаха ама надам се дека ќе се најде начин да се изолира Луковиќ, штета што Андреевиќ е повреден иначе дечко кд играсмо против Струмицу у прв дел од лигу изработа га Луковиќа мушки, 20 поена учука ама тој ни е надам се дека публика у салу ќе га врати стар сјај и ќе помогнеме на играчи

Zatoj mi e krivo onj peder rakocevic sto izbega, imase strasan odraz i snagu, ce ga nosese u zubi urosa...

Мислу дека пола од нас чекав гу среду сс срце иако знаемо дека ќе виси на обручи освен Мишановиќ преко ноќ ако не се претвори у О'Нила па да га заустави хахаха ама надам се дека ќе се најде начин да се изолира Луковиќ, штета што Андреевиќ е повреден иначе дечко кд играсмо против Струмицу у прв дел од лигу изработа га Луковиќа мушки, 20 поена учука ама тој ни е надам се дека публика у салу ќе га врати стар сјај и ќе помогнеме на играчи

Лукович,Бунич,Младеновски се се тоа дрва,но сепак мислам дека сме поквалитетни под обрач од вас ! )))

Лукович,Бунич,Младеновски се се тоа дрва,но сепак мислам дека сме поквалитетни под обрач од вас ! )))
Младеновски е лсан залак за Трајковскога па и Буниќ, е за Луковиќа дека има висину потешко малце Мишановиќ у висину може да му парира ама е дрво x5 од Луковиќа, ке бидне вр ако му залепи банану Мишановиќ на Уроша, ке се преврти сала тој гарантирам ке бидне интересно иначе ја искрено одбрану Караџовскога би га пуштија на Дреновца а Симоновски/Караколев на Дамјана и тмн ке си е :D

Младеновски е лсан залак за Трајковскога па и Буниќ, е за Луковиќа дека има висину потешко малце Мишановиќ у висину може да му парира ама е дрво x5 од Луковиќа, ке бидне вр ако му залепи банану Мишановиќ на Уроша, ке се преврти сала тој гарантирам ке бидне интересно иначе ја искрено одбрану Караџовскога би га пуштија на Дреновца а Симоновски/Караколев на Дамјана и тмн ке си е :D
Много голема грешка би ти било одбрана Караџовски на Дреновца... не гледам варијанту куде Караџа би могаја да га чува Дреновца, физички подоминантан, побрз, грбну технику на низак пост една од најдобри у АБА лигу, улази исто такој много добри, солидан шут, да га стопирав Дреновца ќе треба добра тимска игра[DOUBLEPOST=1461022119][/DOUBLEPOST]http://www.eurobasket.com/FYR-Macedonia/news/444574/Karpos-Sokoli-II-wins-Treta-Liga

Врапци следеќу сезону сс друг тим у втору лигу :D

Последно уредено:
:О па дали су нормални ... Хахаха ќе умру еј а штом нема да не има на ТВ очекујте крадење на големо тој да ви бидне јасно

Или јаки ќутеци

Добро бе во тоа ебано и смрдено МТВ има ли еден нормален...
Зашто бе, што фали на Соколи Фени утакмицу, право дерби, пуна сала, покрај огроман број на домашни навивачи очекуе се голем број и на гостински навивачи, прав спектакал...
Едино само ако Стевче и група не су на контра-протести па да има малко помалко људи, амо како и да е сала ќе биде претесна да ги прими свите ватрени навивачи на Соколи, кои како што слушам спремав јаку кореографију. Највероватно топку на почетак ќе гу потфрља Цеца, а химну на клуб ("Не може нам нико ништа") у живо ќе гу изведе едн познат певач чие име сг за сг се држи у тајност :D

Добро бе во тоа ебано и смрдено МТВ има ли еден нормален...
Дефинитивно нема :D По коју логику е поинтересна утакмица измеѓу ланско финале наспроти едн анонимус клуб и едн што е на 4 место

само ако термин на мтв не ги одговарало у 7, затој можда и соколи ќе га давав...

Вратиле гу страну на фб, с'г кд ке изгубимо па кд ке почне пцување, бришење па, ја не знам што гу враќав к'д гу избришев, боље да не читав играчи што им мислимо с'с фб страну много полошо играмо, приметија сам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom