Fear The Walking Dead

• Креатор на темата Креатор на темата DanielVogel
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro finale vo sekoj sluchaj, arno shto pochnuva vo nedela TWD, inaku koj ke chekase, ma da sega site serii omileni startuvaat, taka da ima shto da se vrti :D

Мислам океј забавна епизода, ама немој молим те. Значи според докторката знаат како се шири заразата, т.е знаат дека секој се претвора без разлика дали е каснат или не. Знаат дека има еден куп зомбиња на стадионот, и да немало на почеток знаат дека после сите се претвориле, и така едноставно ги остваат цел чопор таму за да дојде било која будала и да ги ослободи и да им ја уништи цела база. Абе ајде, значи океј ако сакаа вака да тече прикаската ќе разберам ама можеа некако многу поверодостојно да го изведат ова. Според ова испаѓа дека без разлика што ЛА е огромен град со многу жители, можноста да се направи стадо од зомбија ја овозможиле луѓето а не самите зомбија. Дури и чудно како толку малце жители а и зомбиња има, а градот е толку голем.
И ова а и TWD изобилуваат со наивно смешни моменти ама ајде битно е забавно.

Само јас мислам дека Тевис мора да умре ? Најглуп лик е во серијава стварно, треба Мадисон да биде како Рик во TWD :D

Ocaj sezona..

Znaev kakva e uste prvata epizoda, I zatoa ja otkazav. Ali aj poso uste 5 epizodi imase samo..
Ne nudi nisto originalno. Sram da im e.

Pa rekordi srusi za najgledano tv sou..
Dno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom