UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Канонада од Виљареал, заслужија уште некој гол ама тоа е,
Баптистао е најслаб играч во цела шпанска лига заедно со Данило :icon_lol:
Спарта многу слабо играа, прв натпревар им гледам можда се домашна екипа, можда повредени имаат кој ги знае, ама со онаква неигра тешко да поминат

Шахтјор ако се сеќавам добро имаше и УЕФА куп освоено пред некоја година, заборавам дека Украина е во Европа :cool:
ЦСКА Москва и Зенит исто ги заборај. И они освоја Куп на УЕФА.
Иначе на добар пат се Шахтјор за финале и тоа без Даглас Коста и Алекс Тешеира. Брага се гледа дека со судии го поминаа Фенербахче.

Последно уредено:
ЦСКА Москва и Зенит исто ги заборај. И они освоја Куп на УЕФА.
Иначе на добар пат се Шахтјор за финале и тоа без Даглас Коста и Алекс Тешеира. Брага се гледа дека со судии го поминаа Фенербахче.
Полу финале. До финале малку потешко :D

Не ги хејтам Шахтјор, симпатична екипа ми се, ама отсекогаш сум велел дека она правило третиот од групата во ЛШ да оди во ЛЕ е глупо правило. Шахтјор одиграа бетер од трупови во ЛШ, едвај освоија 3 бода во 6 меча и за тоа беа наградени со ЛЕ. Ете може да се случи да освојат, а некој што цела сезона играл добро и ги минал сите филтри во ЛЕ ќе извиси.

Калински ти е симпатично ретардиран коментатор.

Шурјак беше негов испад, или на Атанас Костовски?

Калински беше симпатично ретардиран коментатор.

Шурјак беше негов испад, или на Атанас Костовски?
Сега е поише напорен би рекол, форсира... Али у секој случај боље он него мртвацине на спортклуб

Таквото коментирање на Калински пали само за олимпијади, балет и шах на диви води. Не можеш ти во тимските спортови да раскажуваш приказни како Шекспир.

Да бидам искрен, не го знам точно тимот на Дортмунд, ама дали од вчерашните играчи само Гундоган им беше повреден? Ако е така Дортмунд освен Кагава воопшто нема офанзивен играч за ротација. Јас не знам како успеваат екипите со 4-5 играчи кои играат на 3 позиции да истуркаат цели сезони без повреди? На Ливерпул мислам тоа да им се случи ќе играат со у-18 играчи.

Да бидам искрен, не го знам точно тимот на Дортмунд, ама дали од вчерашните играчи само Гундоган им беше повреден? Ако е така Дортмунд освен Кагава воопшто нема офанзивен играч за ротација. Јас не знам како успеваат екипите со 4-5 играчи кои играат на 3 позиции да истуркаат цели сезони без повреди? На Ливерпул мислам тоа да им се случи ќе играат со у-18 играчи.

Malce e tesno napred da, i sreka imase Dortmund sto nema mnogu povredeni godinava.

Napred se Reus, Miki, Kagawa, Castro, Ramos (igra nekojpat levo krilo) i Pulisic. Gundogan ne igra vo ofanzivniot sreden red. Vcera Kagawa ne bese staven, ne znam zosto. A Ramos bese povreden ili bolen, zatoa vleze Pulisic. Po mene sepak e ok napred i ima dovolno igraci ama so 2-3 povredi ke bese kriticno. A Liverpul mozebi stilot na Klopp poke gi opteretuva igracite, i kaj Dortmund sekojpat imase mnogu povredi pod Klopp.[DOUBLEPOST=1460101517][/DOUBLEPOST]Inace za YNWA:

Pred sekoja partija fanovite ja peat pesnata i toa mnogu godini. Da, himna e na Liverpul, ama i da ne dojdese Liverpul ke bese peena. Deka citav na nekoi portali deka fanovite na Dortmund kako nekoj pozdrav ja peele himnata na Liverpul i da doobjasnam sto stoi zad toa.

Последно уредено:
Inace za YNWA:

Pred sekoja partija fanovite ja peat pesnata i toa mnogu godini. Da, himna e na Liverpul, ama i da ne dojdese Liverpul ke bese peena. Deka citav na nekoi portali deka fanovite na Dortmund kako nekoj pozdrav ja peele himnata na Liverpul i da doobjasnam sto stoi zad toa.

Многу мислат дека е химна на Ливерпул и Селтик , но оваа химна ја имаат и Feyenoord, Twente Borussia Dortmund, Mainz , Kaiserslautern,Darmstadt , Eintracht Braunschweig, Borussia Mönchengladbach, Alemannia Aachen, St Pauli, Munich 1860, Brugge F.C. Tokyo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom