UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Дај не се заебавајте и јас ги мразам Барса баш заради наклонетоста и глумата што ја практикуваат ама ова денес си беше за црвен. Што потег му беше на Торес тоа, топката не ни беше во близина на таа нога, а он му ја удри од позади намерно. За такви стартови што не се на топка се знае, жолт.

Site ovie bea poveke od zaslueni,osven so iskljucok crveniot na Van Persi koj bese prestrog. Koj gledal znae,koj ne Uefalona.
Tores crven kako suza vecerva,crven bese i toj na Suarez,pomina nekazneto bidejki ne go zabeleza sudijata,inaku ke go jadese sigurno.
(y)(y)(y)
Среќа па го забележа стартот на бускетс во прво па му даде жолт.

Јебем ви теории на заговор. Потпомогната од судиите е Барселона, еј! :pos:
Да бе, ова е ФФМ и Шкендија, а не УЕФА (Лига на Шампиони, еј!) и Барселона :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Факт е, за секој нареден црвен против Барселона ќе се јадат лајна, без разлика дали е заслужен како овој на Торес или е престрого досуден. Факт!

Не е глупост статистиката не знам зошто толку голема арогантност од страна на фановиве на барса?
Статистика како статистика. Сите тие исклучувања се случиле.. А не сите беа заслужени..

Смешни сте кога викате дека Барселона со години е потпомогната од судиите.
Како да не се смееме на овие зборови бе :pos:
И вие сте смешни коа се праите на будала...Ама тоа е...

Сигурно. Па нели судијата ако забележал сигурно ќе покажел картон? сеа не врти муабет.

Ke bese toa crven,toa nema zbor. Velam,dokolku mecot bese sovrseno suden po site fudbalski pravila(idealno-bezgresno) Atletiko ke zavrsese mnogu poloso.

Абе еднаш да признаевте нешто еј, еднаш! Увек вие сте оштетените, никад противникот. Ама да, свите ве мрза па затоа.
Тоа што е за признавање, јас прв ќе го признаам.
Никогаш немаме речено дека сме секогаш оштетени, никогаш немаме речено дека сите не мразат.
Смешно е да се рече дека ова на Торес вечерва е незаслужени 2 жолти картони.
Па и, во ваков натпревар не требало да му даде втор жолт, оти било 1/4 финале на ЛШ. Епа баш глупакот Торес, со толкаво искуство, не смее да си дозволи ваква глупост да направи во 1/4 финале на ЛШ.
Ама џабе објаснувам, за они кои не го имаат ни гледано натпреварот Барселона ќе си биде фаворизирана од судиите во ЛШ. :pos:

да немаше Торес жолт Бускетс немаше да изглуми и обичен фаул ќе беше без картон. Немаше врска фаулот него Бускетс добро го изглуми, а судијата не виде најдобро
Торес испадна идиот, а судијата магаре

Не е глупост статистиката не знам зошто толку голема арогантност од страна на фановиве на барса?

Која арогантност бе момак? Цел ебен свет се сложи дека ги заслужи плавиот и двата жолти , а овде пар фанови на мадрид се изнајадоа гомненици оти биле престрого досудени. На секоја ебена утакмица без разлика дали финале ЛШ или ревијална со Леванте , они наоѓаат влакно на бричена пичка и го кубат ко неарни.

Јас би му дал директен црвен за вториот старт , дури и да немало жолт пред тоа. Не дека стартот беше којзнае колку остар , туку дека е глуп воопшто да влезе во ваков старт кога немаше теоретски шанси да стигне до топката.

Ke bese toa crven,toa nema zbor. Velam,dokolku mecot bese sovrseno suden po site fudbalski pravila(idealno-bezgresno) Atletiko ke zavrsese mnogu poloso.
Ја ти зборам за фаулот на бускетс кој беше сличен на оној на торес. Торес доби жолт бускетс не. И двата фаула ги виде судијата.

И вие сте смешни коа се праите на будала...Ама тоа е...

Да да, баш затоа што не сакаат ни дадоа бан за трансфери.

Абе што да се каже кога правите вакви теории на заговор освен да се насмее човек онака слатко...:LOL:

Самиот Торес изјави дека тој ја превзема одговорноста за поразот .

Тешко на фановите на Барса доколку на реваншот или во полуфинале им се досуди пенал на Барса или им се покаже црвен картон на противничките играчи има цитрони да ги направат овие од Реал и Атлетико навивачиве,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom