Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа постојат линиски тие треба да гледаат каде што е топката а во моментов најверојатно и тие не гледаат . Има и други што стојат позади гол ама изгледа се пулеле на трибина .Не виде судијата.
Evo i svih devet mečeva u eliminacionoj fazi kada je španski prvak imao igrača više:
2014/15 (osmina finala): Kliši. Rezultat: Siti - Barselona 1:2
2013/14 (osmina finala): Zabaleta. Rezultat: Barselona - Siti 2:1
2013/14 (osmina finala): Demikelis. Rezultat: Siti - Barselona 0:2
2011/12 (polufinale): Teri. Rezultat: Barselona - Čelsi 2:2
2010/11 (polufinale): Pepe. Rezultat Real Madrid - Barselona 0:2
2010/11 (osmina finala): Van Persi. Rezultat: Barselona - Arsenal 3:1
2009/10 (polufinale): Mota. Rezultat: Barselona - Inter 1:0
2008/09 (osmina finala): Žuninjo. Rezultat: Barselona - Lion 5:2
2005/06 (osmina finala): Del Orno. Rezultat: Čelsi - Barselona 1:2
Uefa in a Nutshell
Evo i svih devet mečeva u eliminacionoj fazi kada je španski prvak imao igrača više:
2014/15 (osmina finala): Kliši. Rezultat: Siti - Barselona 1:2
2013/14 (osmina finala): Zabaleta. Rezultat: Barselona - Siti 2:1
2013/14 (osmina finala): Demikelis. Rezultat: Siti - Barselona 0:2
2011/12 (polufinale): Teri. Rezultat: Barselona - Čelsi 2:2
2010/11 (polufinale): Pepe. Rezultat Real Madrid - Barselona 0:2
2010/11 (osmina finala): Van Persi. Rezultat: Barselona - Arsenal 3:1
2009/10 (polufinale): Mota. Rezultat: Barselona - Inter 1:0
2008/09 (osmina finala): Žuninjo. Rezultat: Barselona - Lion 5:2
2005/06 (osmina finala): Del Orno. Rezultat: Čelsi - Barselona 1:2
Uefa in a Nutshell
Неκој не саκа Ρеал да е шампион
Уефалона...

Не се глупирајте.
Зошто никој не пиша за црвениот на Рамос дека е незаслужен? Оти беше заслужен. Денешниов црвен на Торес беше смешки живи. Ко прво стартот беше 10% контакт 90% глума од Бускец. Второ, треба да си идиот од судија толку брзо да му дадеш два жолти на ист играч за така идиотски контакти.
Тотално се загуби Феликс Брих денеска.
Мене не ми е јасно, кога играат против вас плачите дека играле остро, дека се касапи, дека се каратисти, а кога играат против Барселона први сте да ги браните. Не е тоа малце парадоксално?Не се глупирајте.
Зошто никој не пиша за црвениот на Рамос дека е незаслужен? Оти беше заслужен. Денешниов црвен на Торес беше смешки живи. Ко прво стартот беше 10% контакт 90% глума од Бускец. Второ, треба да си идиот од судија толку брзо да му дадеш два жолти на ист играч за така идиотски контакти.
Тотално се загуби Феликс Брих денеска.
Допадливото и различното кај овосезонската и ланската Барса е тоа што ги немаше нејзините две главни одлики од претходната. Тоа се пимплањата и редовните глумења, плачки и црвени за противниците. На овие два меча против мадридските ривали, се врати старата Барса, досадна во играта и потпомогната од судиите, дали на намерен или ненамерен начин.
Инаку, овој Суарез е дефинитивно психијатриски случај, не дека досеа не знаевме. Денеска најпрво го клоцна Годин (тоа можеше да биде директен црвен според некои критериуми, пример Тоти доби таков за старт врз Балотели чинам), после му закачи бокс на Фелипе. Ако Пепе успеа да се стабилизира и да не избувнува на неандрталски начин, Суарез сеуште има често вакви моменти. Прејак играч е, али испадиве се баш онака, за медицински испитувања.![]()
Јас мислам спротовно, двата старови беа за жолт картон, но судијата можеше да има малку осет за играта и да не му даде вториот. Да немаше жолт картон Торес никој немаше ништо да каже ако судијата му покажеше жолт картон за вториот старт. Мислам дека судијата пресуди по правила, но без фудбалски осет.
Мене не ми е јасно, кога играат против вас плачите дека играле остро, дека се касапи, дека се каратисти, а кога играат против Барселона први сте да ги браните. Не е тоа малце парадоксално?
Мене не ми е јасно, кога играат против вас плачите дека играле остро, дека се касапи, дека се каратисти, а кога играат против Барселона први сте да ги браните. Не е тоа малце парадоксално?