Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како сакам да ми дадат една утакмица против барса да изиграм, да им ебам тоа ш иптарите
Да и тој на Буски беше заслужен, кај ми е згнасено од судиите во Шпанија па и на овај мајкаму пута од Еспања е 100% Убав твит твитнал Гути, човекот прв пат во животот кажал нешто добро.Odlicen bese sudijata, sekoj karton zasluzen
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
))Зини да ти кажамИ, што ќе направиш ?

Зини да ти кажам![]()
Да и тој на Буски беше заслужен, кај ми е згнасено од судиите во Шпанија па и на овај мајкаму пута од Еспања е 100% Убав твит твитнал Гути, човекот прв пат во животот кажал нешто добро.
Кој нерви човече... Калимеро кадеси?))
Малце престрог беше вториот картон за Торес можеше да му прости, а при друг старт црвен да му даде
Шо го мешаш Рамос, фаул над него имаше пред да добие жолт тоа шо судиите си гледат шо сакаат е друга приказна.Не се лути, се заебавте мислите Реал сте вие да касапите ко Рамос до 83та минута и судијата ќорав да глуми. Ако се лутиш лути се на Торес, направи 2 глупи фаули по ред и тоа кога веќе беше на еден жолт. До крај секоја топка вам ви ја досуди, да прднеше ваш играч одма фаул за вас. Ај ништо не се знае, втората можете лесно да ја добиете.

Среќа заслужен црвен направи па не требаше чисти голови да се поништуваат понатака.Торес направи 2 фаули по ред на средина на терен без никаква потреба. Едноставно глуп е човекот, сакаше да ги реши до 30та минута ама на крај сам се заеба. Смешно е што кога е Барса во прашање мора противникот нож или секира да извади за да биде заслужен картонот.