UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
играчиве од ливерпул значи злато вредат, толку титули им донесоа на др екипи

Смачено мие секоја година каталонците да ги гледам во полуфинале финале :tapp:

Подобра игра на Барса, реално и толку можеше Атлетико со играч помалку, ептен ги стегнаа второто. Доста добро беше поставен Атлетико до исклучувањето на Торес, после тоа се распаднаа, посебно од почетокот на второто до вториот гол на Суарез.

Според мене првиот жолт на Торес беше чист како солза, вториот престрого досуден. Немаше којзнае каков удар, во трчањето го закачи Бускетс со коленото малку, а овој одлуми како Ди Каприо за оскар. Второто полувреме пак, уште толку се изгуби судијата немаше никаков критериум. Некои груби фаули не беа ни досудувани, а некои ептен мали казнувани и со жолт, доста лош критериум.

Баерн само 1-0 со Бенфика, може да направи чудо Бенфика во Лисабон, добро играат дома.

Како сакам да ми дадат една утакмица против барса да изиграм, да им ебам тоа ш иптарите

tumblr_o52h00WeR31tlb56zo1_500.gif

Судијата малце се губеше ама имаше и добри одлуки ама Торес толку искуство во битни утакмици и класа стрелец и такво нешто да напраи уште не ми јасно . Се на се барса иде даље јас мислам ама за другава гледам и бенфика се држеле па би сакал бенфика да иде даље.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom