Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
На твојот прва работа што паѓа во очи е педерската блуза на Стефан-Кобе. Дури пред лошата фризура на стоперот од Илинден.
Манчестер Ношпал.
Иди чуди се за градбите во Скопје 2014та и не смарај. :D

На твојот прва работа што паѓа во очи е педерската блуза на Стефан-Кобе. Дури пред лошата фризура на стоперот од Илинден.
Добро е Борче Дадар, иди у читална и мавај со рацете по клупа пошо не можеш да запамтиш реченица и после дојди да објаснуваш за фризури. :kuracc:

Ќе биде интересно ако Лестер ги казнат поради допинг со намалување на поени или нешто слично.

Нема да ме чуди искрено, Вилиан како играше прва полусезона како машина беше.
Коста гарант сега брзо откако си отиде Мурињо плус дека се мачеше со повреда можно е да кркал нешто за да се врати побрзо.
Само за Траоре не ми е јасно зашто би земал допинг.
Ме интересира како ќе се развива ова.

Пишав јас на заебанција за Лестер дека користат допинг пред некој месец, пред се мислев за брзото опоравување од повреда на Марез,Варди и Канте, сите тројца сезонава имаа истегнување на мускул (hamstring, така ќе му дојде) и сите тројца се вратија на терен за неполна недела, додека останатие играчи кој се здобиле со овој тип на повреда има требаше во просек до три недели да закрепнат, еве на пример Чех.

И тоа шпанците нека ги прочешлаат за допинг, кај нив 100% сум сигурен дека Атлетико и Барса користат.

Чим почнале со ПЛ допрва идат и другиве лиги, сигурно има.
Туку мене не ми е јасно, се работи за исти допинг како Шарапова што користеше? За побрзо враќање од повреда или допинг за мечеви за перформанс?
Пример за Челзи еве можам да разберам дека Коста земал допинг за побрзо да се врати од повреда пошто констатно е повреден и се влече со повреди ама пак од друга страна не знам зошто таков допинг би земал Вилиан или Траоре.

Ќе биде интересно ако Лестер ги казнат поради допинг со намалување на поени или нешто слично.
Па ако ги казнат Лестер ќе ги казнат и Арсенал и Тотенхем оти и нивни играчи земале допинг.

Тие од Челзи сумњам дека земале. Можда само адреналиот им е покачен од коа го избркаа Мурињо.[DOUBLEPOST=1459646425][/DOUBLEPOST]
Па ако ги казнат Лестер ќе ги казнат и Арсенал и Тотенхем оти и нивни играчи земале допинг.

Глеаш дека одат селективно со играчи, не со тимови. Казната ќе оде на играчите не на тимовите. Да истражуваа тимови, до сеа ФИФА цела манифестација ќе напраеше, или пак ќе си го наполнеа џебот пак со парички и никому ништо. Не е ни прв ни последен пат да земаат. Реалноста е дека претарно премногу се замешани секакви enhancement дроги, што легални и тестирани што не.

мислам дека има правило, ако користеле повеќе од дозволената бројка, цел тим ќе страда.

Издигањето на Фирмино од наша страна е само пошто тука викавте дека бил флоп. А ви го начука до грклан со тоа какви партии имаше и каков придонес направи за тимот сезонава.
Пиши го ова во темата за Лига Европа, пошто сезонава во ПЛ мислам дека имаш погрешено кој кому го начукал и до каде...

Пиши го ова во темата за Лига Европа, пошто сезонава во ПЛ мислам дека имаш погрешено кој кому го начукал и до каде...
Видиш нив успех во животот им е само тоа. Остави нека се радуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom