Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама послаб е од Рашфорд.
Te гледам веќе 3-4 дена си се фатил за Рашфорд, ама уште неможам да сфатам зошто? Кој го направил Рашфорд најјак напаѓач во лигата?

Te гледам веќе 3-4 си се фатил за Рашфорд, ама уште неможам да сфатам зошто? Кој го направил Рашфорд најјак напаѓач во лигата?
фан е на овие #тет , не му замеравај

Ама послаб е од Рашфорд.
Пер, нели гледаш дека само ти уште неколку тука пишувате за Рашфорд и го воздигате ? Не гледам некој од нас до го прави светска класа, новиот освојувач на златна топка.
Оди кај нас во фан клуб ќе видиш дека јас сакав уште после утакмицата со Арсенал да го седнат на клупа Рашфорд бидејќи е премногу млад и да не го изгорат за џабе. Ама еве како што поминува време ме демантира и мене, се носи со притисокот и игра солиден првотимски фудбал.
Џабете серете за Рашфорд кога никој збор нема кажано.

Едит: Еве и на Чемпионс си му оставил исти впечаток :)

Со ова сакаш да кажеш дека е подобар од Фирмино?
Не. :D

Муабетот е дека демек го преовеличуваме Рашфорд, а Фирмино е класа. :D Па ако Фирмино е класа, Рашфорд може комотно да си го сметаме за првотимец и никој да не смее да ни каже ништо. :P

Ама послаб е од Рашфорд.
Најјак е Рашфорд.
- Првин самото име ти кажува Раш-Форд. Од тоа што знаеме дека Форд =~ Марсиал, на тоа додај уште Раш - значи уште повеќе, побрзо.
- Второ, се зборува дека на следниот CGPM собир се размислува да се промени мерката за сила во Рашфорд(и). Еден Рашфорд би бил точно 1000 Чак Норис(и). Сега еден Чак Норис не ми текнуваше колку Њутни беа, провери си ако те интересира.

Издигањето на Фирмино од наша страна е само пошто тука викавте дека бил флоп. А ви го начука до грклан со тоа какви партии имаше и каков придонес направи за тимот сезонава.

Не. :D

Муабетот е дека демек го преовеличуваме Рашфорд, а Фирмино е класа. :D Па ако Фирмино е класа, Рашфорд може комотно да си го сметаме за првотимец и никој да не смее да ни каже ништо. :P
Не сакаш да кажеш ама сакаш, зошто сам го ставаш во исто комбо со Фирмата. Не дека он сезонава игра нешто премногу добро ама сами си праите глупости, па после „кој од нас го збори?“. Исто ко со Гигс, заменик, го учат ова она, па сеа „абе боље Мурињо, посигурно е“ за да дојде на крај „а кој викал за Гигс, кога уште не бил менаџер никаде?“. Исто ко за Гери, да не ги враќаме муабетите во фан клуб, за одредени членови што пројавија желба да ви биде менаџер а во Валенсија само да се „истренирал“. Јас не викам дека тоа ти си го кажал или Фрос, Видук, РедДевил, Бастердот, Ставро ама не знам ни вие зошто реагирате на муабетиве кога не се однесува на вас, него на други членови од ваш фан клуб.

Како и да е, да не се лажеме, колку пати имате (знаеш и сам кои членови) пишано дека Рашфорд ќе игра напад под Моу во фан клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom