- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
У моментов не може под прозор да му плукне. Не знам кој избацил теза дека србинот е боље од Кејн.Добар е овој Кејн, тука негде е со Стариќ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У моментов не може под прозор да му плукне. Не знам кој избацил теза дека србинот е боље од Кејн.Добар е овој Кејн, тука негде е со Стариќ.
Ама послаб е од Рашфорд.Добар е овој Кејн, тука негде е со Стариќ.
Te гледам веќе 3-4 дена си се фатил за Рашфорд, ама уште неможам да сфатам зошто? Кој го направил Рашфорд најјак напаѓач во лигата?Ама послаб е од Рашфорд.
фан е на овие #тет , не му замеравајTe гледам веќе 3-4 си се фатил за Рашфорд, ама уште неможам да сфатам зошто? Кој го направил Рашфорд најјак напаѓач во лигата?
Пер, нели гледаш дека само ти уште неколку тука пишувате за Рашфорд и го воздигате ? Не гледам некој од нас до го прави светска класа, новиот освојувач на златна топка.Ама послаб е од Рашфорд.

Се смеат на Рашфорд, а поим за класа им е Роберто имамтетоважанавратот Фирмино.фан е на овие #тет , не му замеравај

Поим за класа им е Фелипе менеманенемаменема 1 шут-1 гол пакменемаменема Кутињо.Се смеат на Рашфорд, а поим за класа им е Роберто имамтетоважанавратот Фирмино.![]()

Со ова сакаш да кажеш дека е подобар од Фирмино?Се смеат на Рашфорд, а поим за класа им е Роберто имамтетоважанавратот Фирмино.![]()
Не.Со ова сакаш да кажеш дека е подобар од Фирмино?

Па ако Фирмино е класа, Рашфорд може комотно да си го сметаме за првотимец и никој да не смее да ни каже ништо. 
Најјак е Рашфорд.Ама послаб е од Рашфорд.
Не сакаш да кажеш ама сакаш, зошто сам го ставаш во исто комбо со Фирмата. Не дека он сезонава игра нешто премногу добро ама сами си праите глупости, па после „кој од нас го збори?“. Исто ко со Гигс, заменик, го учат ова она, па сеа „абе боље Мурињо, посигурно е“ за да дојде на крај „а кој викал за Гигс, кога уште не бил менаџер никаде?“. Исто ко за Гери, да не ги враќаме муабетите во фан клуб, за одредени членови што пројавија желба да ви биде менаџер а во Валенсија само да се „истренирал“. Јас не викам дека тоа ти си го кажал или Фрос, Видук, РедДевил, Бастердот, Ставро ама не знам ни вие зошто реагирате на муабетиве кога не се однесува на вас, него на други членови од ваш фан клуб.Не.
Муабетот е дека демек го преовеличуваме Рашфорд, а Фирмино е класа.Па ако Фирмино е класа, Рашфорд може комотно да си го сметаме за првотимец и никој да не смее да ни каже ништо.
![]()