Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Рачунај на бодови за Карпош у последњо коло с МЗТ ако су од значење меѓу нас и врапци. Историја се понавља

http://www.fibalivestats.com/u/MSL/39753/
Од тга навамо много работе помеѓу Соколи и МЗТ не су како што треба, иако туј Стевче и Ице ќе се договорив ама па остављам простор целу годину се препуцуев за судење и слични срања :)

Ја мислу дека МЗТ само у Куманово гледа сериознога противника, зашто сс Фени горе доле лсно искачав овуј годину иако повтарам дека Фени нема ништо послаб тим од нас :)

Идеш превише далеко,ја збору само давам примери,слободно кажи што сакаш не се љуту,али ривалства неколко рачунам,ајде дел од балкански ке ги сооптшту Партизан - Цз,Пао(К) - Олимпијакос,Фенер-Галата,Сарајево-Жељо,Левски-ЦСКА итд.
Разлику праву измеѓу КОП и до негде неутралну или симпатизерску трибину.
Сакаш да кажеш дека било кој од овија да се појави сс шал на НАВИВАЧКУ ГРУПУ не обичан реквизит на тим, дека никој не би га пипнаја ...

Па еве ми од ИСТОК му прогледасмо низ прсти:D
Друго е да налети некој сас шал од Лирију,Илирет или Пеќ:duel:

Па еве ми од ИСТОК му прогледасмо низ прсти:D
Друго е да налети некој сас шал од Лирију,Илирет или Пеќ:duel:
Капетане сам по себе си контрадикторан, давам ти споредбу сс навивачи и зборимо за навивачки работе и кодекс а ти ми викаш публика на исток. Што е битно што публика од исток му прогледала низ прсти, тај публика на исток не су навивачи и не се замарав сс навивачки кодекс. Не се губи без врску молу те и ја беше на исток чисто информативно не направи потег затој што не сам више дел од Кумани има си људи што си се бавив сс тој и си направисва потег како и свака нормална навивачка група, ако ти е толко жал што не отиде да га погалиш и да га утешиш, зашто не е дошја у кежуал стил да постави транспарент како што ми отидесмо у Аеродром лани и га оставимо транспарент за Маку, Бог да га прости, без обележја без ништо сс кое што би гу провоцирале туј публику тамо, можеше и он ама он сакаше да се искурчи малце изгледа, никој не му брани да дојде да гледа ама ако носиш обележје ќе га предадеш. Едноставно е, не знам што се дигна галама за тој никој не га тепа, не га рчка ни њега ни девојку му само га замолисва да предаде шал.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Марче е легенда од тренера, тражи залагање и кд водимо 30, мандиќ не изротира у одбрану овј му се развика на што мандало изреагира како кд беше страшо тренер или михајловски, а овј га седна на клупу и више не улегна до крај. Само такој може да не бидне како клуб, дај Боже да остане и догодине на клупу.

Освен тој, одлична ротација у одбрану кд се удвојуеше чековски, само имам примедбу што су малко неинтелигентни играчи па га удвојуев пред да гу скакне топку(читај Аце или тија други што доваѓав од слабу страну) и затој неколко пут имаше свиња добар преглед и гу додаде одма, ипак има некое искуство , 20 године е у мак кошарку, а тој резултира сс отворени тројке што среќа имав много камењари у екипу па не можесва да погодив и некои шутеви што требаше, док на другу страну Боки и остали трпасва.

Исто такој свиѓа ми се што се трчесва доста контре, доста напади се завршуесва сс брзу транзицију, али тој е све резултат на добру одбрану и добро градење скок, иако немамо центри.

Мишановиќ ме изненади, не беше лош и покажа му зуби на Чековскога, за тј потез што му гу скри топку свака част само још кош да дадеше :D

Посебно ме радуе што веќина у екипу су Македонци, и кд се одлучуе утакмица нема ни едн странац, тој највише ми сметаше од 2009 до сг.

Акција за Марка кд искача од L кретњу од под кош и двоица му правив блок на пенал и се затвара тај како капија за његовога чувара е много добра, ГСВ имав такву едну за Клеја, а тој само покажуе дека он и Аце су македонски Splash браќа. Исто такој е одличан специјал и одиграсва гу само едн пут, на почетак на второ полувреме, кој гу прати добро утакмицу приметија е :D

Све у свему овија не су некое мерило али следеќи три утакмице ке бидев јебени, ако добиемо барем две од њима (од кои врапчиња обавезно) имамо одлични шансе за второ место, они ке губив некоју “планирану“ сигурно сс оглед на тој дека ни домашан терен не ги е некоја предност. Враќа ми се воља да гледам кошарку, много беше потресен после тој што га направи Ракочевиќ.

Марче е легенда од тренера, тражи залагање и кд водимо 30, мандиќ не изротира у одбрану овј му се развика на што мандало изреагира како кд беше страшо тренер или михајловски, а овј га седна на клупу и више не улегна до крај. Само такој може да не бидне како клуб, дај Боже да остане и догодине на клупу.

Освен тој, одлична ротација у одбрану кд се удвојуеше чековски, само имам примедбу што су малко неинтелигентни играчи па га удвојуев пред да гу скакне топку(читај Аце или тија други што доваѓав од слабу страну) и затој неколко пут имаше свиња добар преглед и гу додаде одма, ипак има некое искуство , 20 године е у мак кошарку, а тој резултира сс отворени тројке што среќа имав много камењари у екипу па не можесва да погодив и некои шутеви што требаше, док на другу страну Боки и остали трпасва.

Исто такој свиѓа ми се што се трчесва доста контре, доста напади се завршуесва сс брзу транзицију, али тој е све резултат на добру одбрану и добро градење скок, иако немамо центри.

Мишановиќ ме изненади, не беше лош и покажа му зуби на Чековскога, за тј потез што му гу скри топку свака част само још кош да дадеше :D

Посебно ме радуе што веќина у екипу су Македонци, и кд се одлучуе утакмица нема ни едн странац, тој највише ми сметаше од 2009 до сг.

Акција за Марка кд искача од L кретњу од под кош и двоица му правив блок на пенал и се затвара тај како капија за његовога чувара е много добра, ГСВ имав такву едну за Клеја, а тој само покажуе дека он и Аце су македонски Splash браќа. Исто такој е одличан специјал и одиграсва гу само едн пут, на почетак на второ полувреме, кој гу прати добро утакмицу приметија е :D

Све у свему овија не су некое мерило али следеќи три утакмице ке бидев јебени, ако добиемо барем две од њима (од кои врапчиња обавезно) имамо одлични шансе за второ место, они ке губив некоју “планирану“ сигурно сс оглед на тој дека ни домашан терен не ги е некоја предност. Враќа ми се воља да гледам кошарку, много беше потресен после тој што га направи Ракочевиќ.
Видиш враќа се и публика у салу за плеј офф ќе бидне мрсно

Кратко кажано на сви ни се свиѓа МАрче :D И ја сам задовољан од залагање и на +30 да се трчи, а ваљда и играчи видесва колко е сат и дека више заебанција нема. Има се шансе сга, абе МИшановиќ 7-8 поена и 4-5 скока да фаќа ќе биде топ. Плус, он топрв ќе се уигруе. Бјелиќ се надам дека ќе допринесе још толко, и топ смо сга за сга. Моја прогноза - до крај губимо само од Фени :) Оптимистичка е много, али реална. Врапци дома падав тој не се секирајте, и сс тој ќе ги водимо 3-1 у серију што значи дека имамо предност домашан ако ни се паднев натамо. И МЗТ би требало да падне, али сс ПУНУ салу. Значи кд викам ПУНА збору да стоив људи изнад трибине, како пред некоју сезону што беше.

Кратко кажано на сви ни се свиѓа МАрче :D И ја сам задовољан од залагање и на +30 да се трчи, а ваљда и играчи видесва колко е сат и дека више заебанција нема. Има се шансе сга, абе МИшановиќ 7-8 поена и 4-5 скока да фаќа ќе биде топ. Плус, он топрв ќе се уигруе. Бјелиќ се надам дека ќе допринесе још толко, и топ смо сга за сга. Моја прогноза - до крај губимо само од Фени :) Оптимистичка е много, али реална. Врапци дома падав тој не се секирајте, и сс тој ќе ги водимо 3-1 у серију што значи дека имамо предност домашан ако ни се паднев натамо. И МЗТ би требало да падне, али сс ПУНУ салу. Значи кд викам ПУНА збору да стоив људи изнад трибине, како пред некоју сезону што беше.
Предност важи само за 1/4 финале за 1/2 и финале се игра од 0:0 мислу

Математика е обемна за нас.До сга сс фени смо у скор 2-1 за нас али кош разлика е +2 за нас што значи дека не треба да изгубимо повише од 2 ( дај боже да тепамо ).
Сс пораз 3 поена од њима идемо на непосакувано четврто место. А ако тепамо и љима и врапчиња па кожув идемо на тој посакувано за мене 2 место. Полуфинале се почнуе сс 0-0 такој да ако смо треќи или четврти ( не ваља 4-то место ке налетимо на мзт у полуфинале ако пројдемо ). Такој да 3 ќо е минимално а максимално или жеља е 2 место никако 4-то. 2 место значи предност домашан терен у полу финале и потенцијално финале сс металски завод Тито

Да, ама Фени има 2 утакмице сс Карпош и МЗТ у гости а ми ги изграсмо тија такој да ако случајно ги тепамо тој би било ПРЕДОБРО за нас и за самодовербу и све ама и да не се деси па имамо шансе за њин кикс.

П.С. да не иде некој у Кавадарци а да има место?

Кој сака да иде за Кавадарци нека звони на 077/777/777.

Кожув су најголеми мизерие овун сезону еј изгубива 25 разлика од факинг Морнар што си га тепасмо како сакамо значи Работнички сс овј састав да му отиде повише од 15 нема да изгуби

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom