Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деки даде 0 гола ама ПРИМИ еденВлагаме у најдобрите 8 а на форумов се расправа кој заебал повеќе акции Деки или Дибиров![]()
Стварно вака беше, со Клипче се крстевмеManaskov pocnaa da go skandiraat zalutanite likovi vo sala, onie sto vleguvaat posle 3. min, izleguvaat 5 min pred poluvreme na cigara ili na mocanje posto selfinjata se napraveni, postovite napisani i prvite 10 lajkovi sobrani... Posle niv prifatija i pogolem del od ostanatite. Arno ama po nekolku napadi Dibirov pogoduva od kontra, komiti pocnuvaat da go skandiraat nego i odma prifakaat skandiranje i del od onie sto pred 3 minuti go kolnea nego i go baraa Deki na teren. Tolku od mozocna aktivnost kaj telefondziite vo sala.
Radi istite tie ke prodolzime so prikaznite za "pekolna" atmosfera vo JS, ama realnosta e nesto sosema drugo. Daleku e denot koga komiti ke viknat pesna ili skandiranje, a ostanatite ljubiteli/simpatizeri/obicni/whatever prisutni stoejki ke prifatat i prodolzat.
Стварно вака беше, со Клипче се крстевмеБоранија народ па и вие, што сакате. Како дувне ветрот така, не оти имаат некој став.
Хахаха сеа се смеам со друштво, им викам автобусот ми заминаДиви ја здиви публиката!
Една од најважните одбрани,ако не и најважната!Резултатот беше 17-19,39-та минута беше.После тоа,Висла се изгуби начисто,публиката направи притисок и Вардар успеаа некако да дојдат до победа.
Од ракометна гледна точка може да се каже дека Вардар изигра ептен мизерно.Еден куп грешки,еден куп лесни голови примија.Барем 7 гола им подарија на тацна.Житников распали,Коралес бранеше ненормално.
Тоскич машина,мислам 8/8 шутираше.
Дибиров започна катастрофално,едно време беше 0/4.Својот катастрофален натпревар го поправи со победоносниот гол.Карачиќ почна слабо,после малце се поправи.Дујшебаев топло ладно,ама и тој имаше потег на натпреварот кога ја украде топката и даде маестрален гол за 23-23 во 53-та минута.Значи тој потег и одбраните на Диви и Штербик беа нешто најнај.
Пеналите стандард очајно се изведуваат,мада денес најлошо изведуваа. 3/7,иако еднаш Брумен или Шишкарев фатија отпадок и дадоа гол.
И за крај што да се каже за организацијата ?Како може луѓе да плаќаат за карта,а да нема место ?! Ти викаат редарите се е измешано.Како може бе да е измешано,фино лепо плаќам и треба тоа место да биде слободно.
Цела трибина тука до Комитите беа пилиштарци,најверојатно деца што тренираат ракомет и ги имаат пуштено и кој кај стигнал седнал.Катастрофална организација,ова е срамота за Вардар.
Најдов тука едно место,ама илјада и двеста редари имаа,ни гол ни гледаш,ни ништо.И цел натпревар од кај оградата си го проследив,мада таму преглед на играта беше супер.
Ако го направат ова пак со Веспрем све да им ебам.
@Ilumious
![]()
Како што видов кавгата настана кој да даде интервју за ЕХФНа крај ја спукаа нешто Брумен и Марсениќ.
Иначе, у второ добро беше навивањето, не знам како се слушало на тв али у сала добро беше, често се уклучуваше и обичната публика, ова за второ зборам. Само тапан фалеше, таман ќе си беше.
Затоа што не си навивач на Вардар, како симпатизер на клубот, не е океј да провоцираш овде, веќе по милионити пат. Не ги отварајте глупиве теми, зборено е милион пати, очигледно нема или не сакате да сфатите некои работи, нема потреба да провоцирате со глупости.
Да, Дибиров изигра слаб, очаен меч, иако на крај колку-толку се подизвади. Дали сте сериозни дека го оправдувате скандирањето „Дејан Манасков“? Се срамам што сум навивач на Вардар![]()