Kolku e siguren transferot za gotze?
Sent from my iPhone using Tapatalk
После тоа што го читав денес има шанса. До пред некој ден таков трансфер беше невозможен, значи има напредок.[DOUBLEPOST=1458950678][/DOUBLEPOST]
Strasno dobri partii ke treba da vadi za da mu se prosti ako eventualno se vrati ali dali e kadaren pak da igra na toa nivo?
Vo Baern otkako dojde nema apsolutno nisto izigrano a seriozno bese najgolemiot germanski talent, milion klubovi se tepaa za nego.
Ova so Pep ne sum sretnal deka ne go sakal ali i samiot Gotze bese non stop van forma i non stop so kilaza plus pa normalno toa mu gi namaluvase sansite za prvotimski fudbal. Da igrase za Hamburger ke zamizele i sigurno ke igral ali kaj Baern tesko toa.
Samo Reus i Auba da gi zadrzite pa eventualno nosenje na Gotze moze da bide dobar cekor kon povtorno finale LS ili osvojuvanje na Bundes liga.
Ја мислам дека Геце е жизофрена личност. Во јавноста се презентира многу од маркетинг-причини ама реално тоа е само глума. Геце е срамежлив тип на кого му треба целосна поддршка, па и во лоши периоди. Дортмунд тоа може да понуди, Баерн не. На старт во Баерн и кај Пеп немаше доверба.
Иначе Геце не беше толку лош во Баерн како што во јавноста се пишува, ама далеку е од очекувањата. Ама за нив тој не носи вина. Геце сеуште има све и само му треба клуб како Дортмунд и тренер како Тухел и убеден сум дека ќе се врати како што се врати Мики годинава.
Реално Гундоган си оди по мене. Хумелс и Мики се неизвесни, се надевам ќе останат. Обамејанг ја го сакам и сакам да остане. Ама се шушка нешто дека Реал нуди Мората и добри пари како замена за Обамејанг. Ќе видиме што ќе испадне. Има шанси Дортмунд де доживее ремонт летово, ама не мора да испадне. Тимот моментално е одличен.