The Walking Dead

Уф уф,90 минути милина.

Тоа 90 минути сосе реклами мислам го рачунаат, веќе имаше таква епизода мислам, траеше околу 60тина минути.

Да исто како и финалето на 5-та сезона, 60 минути ќе биде :)

Мислев дека ќе биде филер епизодава... се заебав :D

Делуваше ко еден да ќе умре иначе, али све мислев дека Розита ќе биде. Thank God she's alive :love:

Иначе финалево ќе биде гадно еј, дури и глумците викаат дека било партали. Не е спојлер пошто не издаваат ништо, не се секирајте.

Меги го кажува ова: "[Hearing] the word 'finale' gives me a physical reaction because it's the hardest day on set that I've ever had in my life," Cohan told EW in February. "I didn't want to go to work that day. It took a really, really long time for everybody to feel okay again after the finale, let's put it that way."

A некој остави слика со цитат од Рик како коментира за финалето. Такада we're in for a blast.

има искочено торент од последната епизода или не ?

а зашто ја нема на торент? за 15та епизода збориме така????
Затоа што сигурно бараш на места кои се кукавици и бришат ако им пише продукциската куќа (замунда и кик ес).
10 години си на Кајгана, не знаеш за ова да се снајдеш.
Што правиш, пишуваш во „Во врска со љубовта сакам да ти кажам“?

15 искача оваа недела. Имдбирај си.

Затоа што сигурно бараш на места кои се кукавици и бришат ако им пише продукциската куќа (замунда и кик ес).
10 години си на Кајгана, не знаеш за ова да се снајдеш.
Што правиш, пишуваш во „Во врска со љубовта сакам да ти кажам“?

15 искача оваа недела. Имдбирај си.
:) ме утепа! :) прекинав да ја гледам серијата едно време па пак почнав и ги симнав 12 13 14 и 15 .... ме збуни што видов епизода 16 дури! затоа и прашав без да проверам уства и... ти бе па да му е*ам матер гледаше кај се имам постирано ли :) лом ме напраи еб*го! :)

Се надевам само добар тизер е трејлеров иначе џабе толкав хајп правеа

Не заебавај, според трејлеров не очекува феноменално финале. Со Неган ја заебаа што од почетокот на полусезонава се спомна тој, а дури во финалево ќе го сретнеме, па голем број од гледачите станаа нестрпливи.

Во краткиот опис на финалето на Imdb, стои дека Рик и Морган ќе одат да ја спасат Меги од Неган, ваљда таа ќе биде заробена од нив. Според мене некој од главниве личности ќе биде убиен од Неган, некој од Дерил, Морган или Абрахам. Останува да видиме, сепак очекувам одлично финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom