Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Македонска Национална Патриотска Опција - Воџа @ultras1988 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе имам 7 членови на партијата од кои 2 се пријавиле досеа (плус Нино, али глеам не ме тагнал). Да ги означам сите кои се на моја страна досеа за да ги рипнеме формалностите, или сепак ќе треба еден по еден да се пријавуваат?
Не е проблем јас веќе имам 6 профили на една имејл адреса.@inglorious_bastard @wot @beaverknight @Andrew @Taker @M!K! @Brutus @Толстој @Беркут @Liverpool_4ever @Franscoa @ЏинЏер @Zbesnat
Повелете пријавете се за пратеници. За лајкови ќе средиме, правам едно 5 профили фантомски![]()
Јас само некоја сива, недефинирана функција прифаќам. Пратеник ми звучи досадно.@inglorious_bastard @wot @beaverknight @Andrew @Taker @M!K! @Brutus @Толстој @Беркут @Liverpool_4ever @Franscoa @ЏинЏер @Zbesnat
Повелете пријавете се за пратеници. За лајкови ќе средиме, правам едно 5 профили фантомски![]()
Да почниме од негде, според замисленото на организаторот. После маваме на министри, вицепремиери и се со редЈас само некоја сива, недефинирана функција прифаќам. Пратеник ми звучи досадно.
Организаторот може да има замислено, не дај боже, поделба на извршна, законодавна и судска власт. Ама тоа не значи дека истото мора да се почитува. :/ Фала Шефе, не сакам официјална функција, некој друг нека биде.Да почниме од негде, според замисленото на организаторот. После маваме на министри, вицепремиери и се со редЕве координатор на пратеничка група, ако е поголема сатисфакција
![]()
Одлично. Бирај боја од останатите.
Не ми кради пратеници бе ало! Џинџер мој пратеник е више.@inglorious_bastard @wot @beaverknight @Andrew @Taker @M!K! @Brutus @Толстој @Беркут @Liverpool_4ever @Franscoa @ЏинЏер @Zbesnat