Кајгана Парламент

Za razlika od drugive partii, kaj nas sami sakaat da se zaclenat.Samo da dobieme mnozinstvo ima da zarime i palime.Kje gradime kafani i splavovi na Vardar.ic kur nema da ni cue.

Датумот за избори се ближи. Гласајте за подобра иднина на Кајгана. Кајгана за поручек, кајгана за ручек, кајгана за вечера.

ГЛАСАЈТЕ ЗА ДЕМОКРАТСКА КАЈГАНЏИСКА ПАРТИЈА

ГЛАСАЈ ЗА ФЕР КАЈГАНА.

Веќе имам 7 членови на партијата од кои 2 се пријавиле досеа (плус Нино, али глеам не ме тагнал). Да ги означам сите кои се на моја страна досеа за да ги рипнеме формалностите, или сепак ќе треба еден по еден да се пријавуваат?

Веќе имам 7 членови на партијата од кои 2 се пријавиле досеа (плус Нино, али глеам не ме тагнал). Да ги означам сите кои се на моја страна досеа за да ги рипнеме формалностите, или сепак ќе треба еден по еден да се пријавуваат?

Тагни ги, ама ипак ќе треба да се пријават самостојно за да ги добијат 5те лајкови. :D

@inglorious_bastard @wot @beaverknight @Andrew @Taker @M!K! @Brutus @Толстој @Беркут @Liverpool_4ever @Franscoa @ЏинЏер @Zbesnat

Повелете пријавете се за пратеници. За лајкови ќе средиме, правам едно 5 профили фантомски ;)
Јас само некоја сива, недефинирана функција прифаќам. Пратеник ми звучи досадно.

Јас само некоја сива, недефинирана функција прифаќам. Пратеник ми звучи досадно.
Да почниме од негде, според замисленото на организаторот. После маваме на министри, вицепремиери и се со ред :D Еве координатор на пратеничка група, ако е поголема сатисфакција :pivo2:

Да почниме од негде, според замисленото на организаторот. После маваме на министри, вицепремиери и се со ред :D Еве координатор на пратеничка група, ако е поголема сатисфакција :pivo2:
Организаторот може да има замислено, не дај боже, поделба на извршна, законодавна и судска власт. Ама тоа не значи дека истото мора да се почитува. :/ Фала Шефе, не сакам официјална функција, некој друг нека биде. :D

Првпат ја гледам темава , добра идеја. :D

Се вклучувам во СДСК.

почитуван @Erich Zann,

сеуште сме во период на транзиција и период кога ни е потребна поддршка нашата партија да влезе и биде признаена и валидизирана официјално во парламентот. Ве повикуваме да допринесете во последните напори кон остварувње на тоа бидејќи очигледно ние сме партијата која ќе го пополни местото со некоја слаба нихилистичка конкуренција. Ова би отворило врати кон понатамошни соработки и коалиции своевремено.

Поздрав,
управниот одбор на ПНН.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom