- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
@RickyLFC9 аааааааајмо ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џинџер е паметна, знае што треба (мора) да избере!Не ми кради пратеници бе ало! Џинџер мој пратеник е више.
Типично...
Губите луѓе драстично, ја више иам база од 8 and counting. Да не сакаш кај мене? Ќе ни се најде еден ко тебе у пропагандниот сектор, а у МВР одма влагашЏинџер е паметна, знае што треба (мора) да избере!
Поштуем шабани јас. Добра партија сте вие. Ти гледаш Џинџер, јас гледам Весна Јаневска или Наталија Ивчева.Губите луѓе драстично, ја више иам база од 8 and counting. Да не сакаш кај мене? Ќе ни се најде еден ко тебе у пропагандниот сектор, а у МВР одма влагаш![]()
Началниче, само да не е позиција за технички министер@inglorious_bastard @wot @beaverknight @Andrew @Taker @M!K! @Brutus @Толстој @Беркут @Liverpool_4ever @Franscoa @ЏинЏер @Zbesnat
Повелете пријавете се за пратеници. За лајкови ќе средиме, правам едно 5 профили фантомски![]()
@Agda Beata мене вака...
Јас ја упознав Агда вчера, ептен е јака и сликите со нејзините облини не се мит или фотошоп.