Кајгана Парламент

Џинџер е паметна, знае што треба (мора) да избере!
Губите луѓе драстично, ја више иам база од 8 and counting. Да не сакаш кај мене? Ќе ни се најде еден ко тебе у пропагандниот сектор, а у МВР одма влагаш :D

Губите луѓе драстично, ја више иам база од 8 and counting. Да не сакаш кај мене? Ќе ни се најде еден ко тебе у пропагандниот сектор, а у МВР одма влагаш :D
Поштуем шабани јас. Добра партија сте вие. Ти гледаш Џинџер, јас гледам Весна Јаневска или Наталија Ивчева. :D

@Идиот на Социјализмот
Нека биде виолетова, ама напрај ја темна скоро црна виолетова, сепак сме металики :D.
33.PNG Вака нешто.

Јас се кандидирам официјално за пратеник, а ја потврдувам и кандидатурата на Толстој.

Сите кои сте желни да помогнете во завладејувањето на нашата филозофија, слободно пишете ми. Исто така сите поддржувачи на нашата регистрација се добредојдени да ми се обратат за пратеничко место, доколку во меѓувреме не им пишам јас.

И јас ја поднесувам официјално кандидатурата како пратеник од партијата ВМРО-КАЈГАНЏИСКА.

Воедно ги повикувам сите оние кои лајкнале за партијата, е се чувствуваат вмровски да се приклучат со своја кандидатура. Заедно посилни! За добра музика, свинско, бесплатно вино и поубави филмови низ кината!

Официјално поднесувам кандидатура за пратеник од партијата ВМРО Кајганџиска.

сега ќе не обвинат дека правиме копи пејст на коментарите по штапска наредба. Haters gonna hate!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom