HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу брзо менуваш мислење....Џинџер е паметна, знае што треба (мора) да избере!
Многу брзо менуваш мислење....![]()
Треба народ да те гласа де. Пред јавност сме.Многу брзо менуваш мислење....![]()
Мислам дека без проблем ќе можете да се договорите со ВМРО за застапување.За жал, нашата партија (ПЦЕМ) не успеа да собере ниту еден лајк од нашите (потенцијални)поддржувачи. Овие што ставиле лајк, не се бројат, затоа што, условно кажано, се живи. Значи, имаме нула лајкови/гласови во моментов, што е крајно обесхрабрувачки. Ја не знам оти вака. Гласате на избори, за партии шо не ве ебат два посто, а кога некој застанува во одбрана на вашите интереси, нигде ве нема, се праите умрени(no pun intended).
Како и да е. Иако огорченоста е голема, ние ќе продолжиме да постоиме, како вонпарламентарен ентитет. Ќе продолжиме да го застапуваме гласачкото тело на мртвите и нивната Волја и ќе продолжиме да се надеваме дека ќе се решат и овде да покажат сличен ентузијазам во борбата за демократија, еднаквост и еманципација, како што покажуваат при нивната масовност во гласачките кутии.
Ај бидејќи не ме сакавте како претседател на партија и ми помогнавте да ја формирам, е:
поднесувам кандидатура за независен пратеник во Кајганџиското Собрание!
ps: претседтеле @Идиот на Социјализмот како одеше процедурата, колку лајка, што-како за да ме пикнеш у парламетот како независен кандидат (пратеник)?
pps: кој принцип на изборите ќе го применувате бе: мнозински, пропорционален, мешовит ..? По која формула ќе се пресметуваат добиените гласови, а?![]()