R.I.P. музичари

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
...Kurt Cobain <3, Jimi HendriX, Cliff Burton, site clenovi na EKV, Bob Marley...
Можда ќе звучи како клише али морам да го спомнам Тоше Проески затоа што многу го сакам и искрено го почитуваф!..:toe::wink::helou:

Почина тапанарот на Avenged Sevenfold, James Owen Sullivan ( Тhe Rev ), имаше само 28 години и важеше за доста талентиран музичар и според мене беше еден од подобрите тапанари што се појавиле во 21 век. RIP

rev.png

Ian Curtis 15 July 1956 – 18 May 1980, вокал во постпанк бендот Joy Division. Препознатлил во своите лирики.
ian-curtis.jpg

Почина тапанарот на Avenged Sevenfold, James Owen Sullivan ( Тhe Rev ), имаше само 28 години и важеше за доста талентиран музичар и според мене беше еден од подобрите тапанари што се појавиле во 21 век. RIP

rev.png

RIP Rev :cry::cry:

Сабајлево дознав :( Уште не можам да верувам :( Нека почива во мир.

rev.png

Незнам кога се случило но јас денес дознав, каква штета...Се согласувам со болдираното ... Мислам дека Avenged Sevenfold нема да бидат тоа што беа без него...:cry:

Тоше Проески
Aaliyah
Frank Sinatra
Elvis Presley
Tupac Shakur
Bob Marley
Kurt Cobain
Johnny Cash

Dimebag Abbot Darrell
Jimmy Hendrix
Chuck Shouldiner
Cliff Burton
John Bonham
Randy Rhoads

2pac (auuu za covekot mi e zal kako rod da imam izgubeno)
Michael Jackson
Aaliyah
I od nasite Tose se razbira

RIP :(

Тупак,Биги, Мајкл Џексон, Тоше, непрежалени засекогаш :(

За никој нема да ми е криво како шо ми е за Chuck Schuldiner .... R.I.P \m/
Tocno steta so pocina isto i John od Dissection koj se samoubi steta sto dobri muzicari kako niv dvata veke ne se zivi i ne tvorat.Sepak golemite dela koi gi ostavija ke ne potsetuvaat na niv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom