Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека Баерн со Бенфика?Очигледно наместена ждрепка...
Едно време и Лион му се паѓаа во 1/8 финале ако ти текнува.Од ко памтам Реал секоја година добива лесен противник во нокаут фаза, де Шахтјор, де Галатасарај, де Шалке само некој отепани му се паѓат.
Ова сезона можи немат добра форма ама ждребката топ, во групи со Шахтјор и Малме, 1/8 Рома која не знаеше кај тера до пред да превземи Спалети, сега Волфсбург абе ајде сречковци[DOUBLEPOST=1458322191][/DOUBLEPOST]Псж - Барса финале
![]()
А зошто си ти толку сигурен во Барселона? Мислиш дека е непобедлива и дека титулата им е сигурна? Ете и јас мислам дека нема да поминеме, ама што ќе биди ако ја поразат "непобедливата", после волку потценуцање ако се случи тоа да сум како вас ќе почнам да навивам за Еспањол.Атлетиκо го напρавивте на ниво на Баеρн и Баρселона
Од немоќ ќе κасапат по теρен тоа сите го знаеме, но нема да им помогне тоа, бидете сигуρни.
После ова потценување на Волфзбург ако случајно му настегаат 3 парчиња во Германија на Мадрид тука ќе падни јак сеир, јасно е дека Кралевите се фаворити но Волфзбург е страшно офанзивна екипа која ќе излези со отворен гард и комотно можи да се случи изненадување на ваков нестабилен Реал.Да дае Господ да поминат Волфсбург, Бенфика, Атлетико и ПСЖ, ти ебам и ждрепки и се у пичка.
Ова ме потсеќа ко не отпишаа сите 2012 година па кога заврши на Стемфорд 1-0 со Барса сите очекуваа потоп на Ноу Камп и десила се десилица, небо се отвориооо стадион је експлодираооо
Роби Ди Матео со факинг Босингва и Торес напред со играч помалце од 30 мин. успеа да му го најди чарето на Пеп кој беше страв и трепет таа сезона.
Ко ќе ми текни колку среќата не ги сакаше Барса на тој натпревар, пречки, стативи, пенали, зицери, 90 мин. се откорнаја од напаѓање и џабе Господ слезе на земјата тогаш и рече Челзи оди понатаму хаха
Јас од тој натпревар никој не потценвам и не велам ова сигурно оди понатаму, нема сигурно ништо.
Не Барселона сигурно оди до финале! Фудбал е бе тркалезна е топката. 1/4-финале од ЛШ. Никој од екипите не се случајно таму. Ако и играчите за кои навивате го подценат противникот како нафураниве на форумов го ебаа попот...Ова ме потсеќа ко не отпишаа сите 2012 година па кога заврши на Стемфорд 1-0 со Барса сите очекуваа потоп на Ноу Камп и десила се десилица, небо се отвориооо стадион је експлодираооо
Роби Ди Матео со факинг Босингва и Торес напред со играч помалце од 30 мин. успеа да му го најди чарето на Пеп кој беше страв и трепет таа сезона.
Ко ќе ми текни колку среќата не ги сакаше Барса на тој натпревар, пречки, стативи, пенали, зицери, 90 мин. се откорнаја од напаѓање и џабе Господ слезе на земјата тогаш и рече Челзи оди понатаму хаха
Јас од тој натпревар никој не потценвам и не велам ова сигурно оди понатаму, нема сигурно ништо.
Кое потценување? Тоа е реалност. Едноставно не може Атлетико да ја надигра Барселона во фудбал, него ќе се користат со гнасни методи како и минатите 10-15 пати.А зошто си ти толку сигурен во Барселона? Мислиш дека е непобедлива и дека титулата им е сигурна? Ете и јас мислам дека нема да поминеме, ама што ќе биди ако ја поразат "непобедливата", после волку потценуцање ако се случи тоа да сум како вас ќе почнам да навивам за Еспањол.
Какви гнасни методи? Цврст фудбал?Кое потценување? Тоа е реалност. Едноставно не може Атлетико да ја надигра Барселона во фудбал, него ќе се користат со гнасни методи како и минатите 10-15 пати.
Би афрејд. Би вери афрејд.
![]()
Ако под цврст фудбал подразбираш кршење нозе, боречки зафати, навредување, плукање, тогаш да то ќе да е.Какви гнасни методи? Цврст фудбал?