UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Би афрејд. Би вери афрејд.

torres_2202365b.jpg

Атлетиκо го напρавивте на ниво на Баеρн и Баρселона :cuc:
Од немоќ ќе κасапат по теρен тоа сите го знаеме, но нема да им помогне тоа, бидете сигуρни.

Од ко памтам Реал секоја година добива лесен противник во нокаут фаза, де Шахтјор, де Галатасарај, де Шалке само некој отепани му се паѓат.
Ова сезона можи немат добра форма ама ждребката топ, во групи со Шахтјор и Малме, 1/8 Рома која не знаеше кај тера до пред да превземи Спалети, сега Волфсбург абе ајде сречковци :D[DOUBLEPOST=1458322191][/DOUBLEPOST]Псж - Барса финале :cool:
Едно време и Лион му се паѓаа во 1/8 финале ако ти текнува. :kafence::kafence:

Да дае Господ да поминат Волфсбург, Бенфика, Атлетико и ПСЖ, ти ебам и ждрепки и се у пичка.

Атлетиκо го напρавивте на ниво на Баеρн и Баρселона :cuc:
Од немоќ ќе κасапат по теρен тоа сите го знаеме, но нема да им помогне тоа, бидете сигуρни.
А зошто си ти толку сигурен во Барселона? Мислиш дека е непобедлива и дека титулата им е сигурна? Ете и јас мислам дека нема да поминеме, ама што ќе биди ако ја поразат "непобедливата", после волку потценуцање ако се случи тоа да сум како вас ќе почнам да навивам за Еспањол.

Да дае Господ да поминат Волфсбург, Бенфика, Атлетико и ПСЖ, ти ебам и ждрепки и се у пичка.
После ова потценување на Волфзбург ако случајно му настегаат 3 парчиња во Германија на Мадрид тука ќе падни јак сеир, јасно е дека Кралевите се фаворити но Волфзбург е страшно офанзивна екипа која ќе излези со отворен гард и комотно можи да се случи изненадување на ваков нестабилен Реал.

Ова ме потсеќа ко не отпишаа сите 2012 година па кога заврши на Стемфорд 1-0 со Барса сите очекуваа потоп на Ноу Камп и десила се десилица, небо се отвориооо стадион је експлодираооо :D
Роби Ди Матео со факинг Босингва и Торес напред со играч помалце од 30 мин. успеа да му го најди чарето на Пеп кој беше страв и трепет таа сезона.
Ко ќе ми текни колку среќата не ги сакаше Барса на тој натпревар, пречки, стативи, пенали, зицери, 90 мин. се откорнаја од напаѓање и џабе Господ слезе на земјата тогаш и рече Челзи оди понатаму хаха
Јас од тој натпревар никој не потценвам и не велам ова сигурно оди понатаму, нема сигурно ништо.

Ова ме потсеќа ко не отпишаа сите 2012 година па кога заврши на Стемфорд 1-0 со Барса сите очекуваа потоп на Ноу Камп и десила се десилица, небо се отвориооо стадион је експлодираооо :D
Роби Ди Матео со факинг Босингва и Торес напред со играч помалце од 30 мин. успеа да му го најди чарето на Пеп кој беше страв и трепет таа сезона.
Ко ќе ми текни колку среќата не ги сакаше Барса на тој натпревар, пречки, стативи, пенали, зицери, 90 мин. се откорнаја од напаѓање и џабе Господ слезе на земјата тогаш и рече Челзи оди понатаму хаха
Јас од тој натпревар никој не потценвам и не велам ова сигурно оди понатаму, нема сигурно ништо.

Начинот на кој што освои Челзи и Грција во фудбалот се случи еднаш и за доброто на фудбалот се надевам никогаш повеќе. Никој не отпишува никого,сите пишуваме онака како што мислиме према моменталната форма на клубовите.
Оваа Барселона на Лучо е тотално различна од таа на Пеп и до овој момент брише подови со дефанзивно поставени тимови како Атлетико,плус ќе се екстра мотивирани за отпаѓањето пред 2 години што ми дава за право да мислам дека мечот со Атлетико ќе го решат уште на Камп ноу.
Да сме живи и здрави за некоја недела ќе видиме што ќе испадне.

Не Барселона сигурно оди до финале! Фудбал е бе тркалезна е топката. 1/4-финале од ЛШ. Никој од екипите не се случајно таму. Ако и играчите за кои навивате го подценат противникот како нафураниве на форумов го ебаа попот...:)

А зошто си ти толку сигурен во Барселона? Мислиш дека е непобедлива и дека титулата им е сигурна? Ете и јас мислам дека нема да поминеме, ама што ќе биди ако ја поразат "непобедливата", после волку потценуцање ако се случи тоа да сум како вас ќе почнам да навивам за Еспањол.
Кое потценување? Тоа е реалност. Едноставно не може Атлетико да ја надигра Барселона во фудбал, него ќе се користат со гнасни методи како и минатите 10-15 пати.

Кое потценување? Тоа е реалност. Едноставно не може Атлетико да ја надигра Барселона во фудбал, него ќе се користат со гнасни методи како и минатите 10-15 пати.
Какви гнасни методи? Цврст фудбал?

Би афрејд. Би вери афрејд.

torres_2202365b.jpg

Со Торес во тимот “би вери афрејд“ :pos:
Сенилниов ќе го промаши стадионот :icon_lol:

Во каква форма е годинава,мислам дека Чоло нема ни на клупа да го земе :)

На Нејмар омилен противник му е Атлетико.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom