UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Многу го потценувате Сити иако во последно време играат слабо сепак и ПСЖ не се ништо посебно а тоа се виде против Челзи,ќе биде интересна утакмица,Реал стандард им паѓа најлесниот противник,Барса би требало да ги згмечи Атлетико исто и Баерн така да мислам во полуфинале ќе играат Реал-Барса,Баерн-Псж/Манчестер
Волсбург и Бенфика имаат поголеми шанси за поминување од Сити.

2 od 3 plasticni pomalce ke gledame.

Каков мајндфак ми се деси, Маркети ми заличи на Раниери.

Многу ми е јако што Барса фанс повеќе се замараат на нас кој ќе ни се падне, него на нив. :)

Од секојпат енигма ми е било,коа влечат парови сега, и се кажува противникот кој е на првиот извлечен, и тука одма го дават спорскиот директор (кога ќе се извлече вториот) и одма зема пенкало тука,запишува нешто...
Као демек да не го заборави тимот што им се паднал?:eek:
Стратегија прави за мечот?:eek:
:facepalm:

Мислам дека ако им се опорави Компани на Сити за ПСЖ имаат шанса. Не знам колку ќе биде аут после повредата од некни, исто и Де Брујн не знам до каде е со опоравувањето. :)

Мислам дека ако им се опорави Компани на Сити за ПСЖ имаат шанса. Не знам колку ќе биде аут после повредата од некни, исто и Де Брујн не знам до каде е со опоравувањето. :)

КДБ се oчекувa пoчетoк нa aприл дa се врaти, Кoмпaни срединa.

Cd0-UqwVAAEtz62.jpg:large

Namestaljka!

UEFA ne sakaat tri spanski tima vo 1/2.Preocigledno bese.Infantino odma pocna da mesti ccc.[DOUBLEPOST=1458305927][/DOUBLEPOST]Barca i Bayern na 5-ti,seicite i Sreal na 6-ti.

PSG 1,7 prosecen koef. na domasen teren.:icon_lol:

Namestaljka!

UEFA ne sakaat tri spanski tima vo 1/2.Preocigledno bese.Infantino odma pocna da mesti ccc.[DOUBLEPOST=1458305927][/DOUBLEPOST]Barca i Bayern na 5-ti,seicite i Sreal na 6-ti.

PSG 1,7 prosecen koef. na domasen teren.:icon_lol:
Што врска има Инфантино ? Не е претседател на Уефа туку на Фифа...

Ти реков вчера дека Шваби ќе ни падна. :D

Ако пројде Реал у полуфинале паѓа со Баерн 99%.

Мислим дека нема изедначен дуел четвртфиналево, за мене отпаѓања на Реал, Баерн, ПСЖ и Барса би биле големи изнњнадувања.
Сумлив си ми ти, имаш нешто со Џани :D

Мала анализа:

ПСЖ - Манчестер Сити
, 70 % им давам на ПСЖ, а 30 % на Сити. Мислам дека ПСЖ е подобар тим и ќе ги скине Англичаниве.

Реал Мадрид - Волфзбург, 86 % им давам на Реал од Мадрид, а само 14 % на Волфзбург од Германија. Мислам дека Реал Мадрид е многу поквалитетен тим од Волфзбург и дека Реал Мадрид ќе помине лесно во полуфинале.

Бенфика - Баерн, 95 % им давам на Баерн од Минхен, а само 5 % им давам на Бенфика од Лисабон. Мислам дека Баерн Минхен е многу подобар од лисабонска Бенфика.

Барселона - Атлетико Мадрид, 75 % им давам на Барселона, а само 25 % му давам на мадридски Атлетико. Мислам дека Барселона од Барселона е многу поквалитетен тим од Атлетико Мадрид и дека Атлетико Мадрид ќе загуби многу лесно на двата меча.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom