UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Има кој да ги замени, да, Коман кој дојде од кај вас и Тиаго што ги одигра псоледните 20 минути. А имаше ли во Торино кој да ги замени Боатенг, Мартинез и Бадштубер како стопери? Како на пример кај вас да немало здрав напаѓач па да морал како лажна 9ка да игра Куадрадо или Ернанес. Не е исто да немаш ниту еден здрав играч за одредена позиција. Еве денес и Робен не играше. Кимих во Торино направи три грешки од кои два гола примивме, види на хајлајтс ако си заборавил. Али нема веза бидна што бидна.
Па добро јас реков негде дека то небеше фактор за резултатот во Торино? Јас врати се назад пред дуелот реков дека не смеј да се повредите алиби никој не ги ни наведе како главна причина, реков дека имаја удел али толку беа силите со тоа што беше и што се можеше тоа е тоа. Плус тој третиот гол шо го поништи онај слепецот да дај господ децата со аналитичка вага да ги мери и под микроскоп да си ги бара коќе сака да ги види, од атом помали да му бидат слепец невиден. :D

Пошо пола форум се смеел,затоа Барзаљи е тапа штопер?? Така и ти мислењето си го формираш?

Тоа доста ги објаснува и коментарите за Лева.

Ова ако денес не беше битна утакмица незнам што е тогаш...Башка што сезона ипол има до сеа у Баерн,не играме по 3 полуфиналиња у ЛШ годишно.

Уше па Агуеро ми го спомиња :pos::pos::pos:

Сигурно мислиш на многуте утакмици кои ги решил за Сити у ЛШ у последниве години кога освоија три пати??? Или за со Норич мислеше текмата у саботата?
Барзаљи општо у светов е потценет што не е случај со Левандовски кого го дигаат до небо откако ќе им даде 3 гола на Хановер.
Битна утакмица беше денеска, секако, ама најдобриот напаѓач у свет имаше 1 допир со топката и го немаше цела утакмица. Ама ај мислете си дека изиграл маестрална утакмица.

Смешно е Кун ако се спомиња, Кун со просечниот тим на Сити 3 гола и даде на Барса која подоцна го излупа твојот Баерн со 7 гола во двомеч ама ок Левандовски тогаш дал еден утешен гол. Браво.
Текмите со Норич и компанија а ми спомнуваш Левандовски решавал битни утакмици у Бундес лига. хахааха кои битни утакмици ги има Баерн у Бундес лига жити мајка.

Барзаљи општо у светов е потценет што не е случај со Левандовски кого го дигаат до небо откако ќе им даде 3 гола на Хановер.
Битна утакмица беше денеска, секако, ама најдобриот напаѓач у свет имаше 1 допир со топката и го немаше цела утакмица. Ама ај мислете си дека изиграл маестрална утакмица.

Смешно е Кун ако се спомиња, Кун со просечниот тим на Сити 3 гола и даде на Барса која подоцна го излупа твојот Баерн со 7 гола во двомеч ама ок Левандовски тогаш дал еден утешен гол. Браво.
Текмите со Норич и компанија а ми спомнуваш Левандовски решавал битни утакмици у Бундес лига. хахааха кои битни утакмици ги има Баерн у Бундес лига жити мајка.
Ne tripaj Barca lani kurot si igraa so City.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ти бладаш дечкооо се изгуби скроз....

Кои три гола на Барса алоооо еден дае Кун со Барса лани??

Кои 7 гола бе 5-3 завшри вкупен резултат за Барса.

Абе оди легни си трескаш од глупост у глупости идеш :pos: Јак играч е Кун али што има решено битно оди бегај бе,групи незнаеa да поминат.

само ја мислам дека Агуеро нишо не игра у задње време и дека е преценет? т.е. го држи некоја стара слава и добрите блицови

Го сецкаат повреди, гледаш дека и со пола сезона неизиграна заради повреди, секогаш е на гол два од првите стрелци кои играат 95% од утакмиците(Кејн, Лукаку па и Варди).

Баерн ги излупа Барса со 7 гола,а не обратно.Провери си ако не знаеш.:ROFLMAO::facepalm:Ахх бе,ovaj dan,nije tvoj dan.:pos:

Инаку нема нешто поглупо од тоа дека Алегри го заебал натпреварот.:tapp: Кедира не можеше да оди више,се пресиса в крај.Тој прерадосен беше што излезе,вие ваму зашто го извадил..

Грешка можеби направи со замената Манџо-Мората.

А најјако е зашто се повлекол во 70-ма минута на 2:0 резултат хаха.Која е таа екипа што има 90% сигурен пласман и ќе напаѓаат уште?Јуве имаа некои 6-7 километри повеќе истрчано(во регуларниот дел),тоа доволно говори колку трчаа и покриваа.

После се случи реприза на финалето помеѓу Реал и Атлетико.Во регуларниот дел Реал не можеа два паса да сврзат ,бидејќи страшно покриваа играчите на Атлетико,а денес тоа беше во режија на Јувентус,ама затоа после играчите на Атлетико пешачеа,а на Реал трчаа како да стартуваат од прва минута.Денес Јуве пак нешто направија во продолжението,ама немаа душа очигледно.Паднаа некаде околу 70-та минута,се лизгаа,се сопкаа и праќаа топки во неповрат.

И после некој ќе рече Алегри е крив.:facepalm:
Алегри може само да наредува,ама не може мелдониум да им дава,не се руска екипа.:sneaky:

DLdEqty.png

........................

Џонтра и Стек :D[DOUBLEPOST=1458175099][/DOUBLEPOST]Да не му спомнувам име и презиме на стек, зошто ќе ме искара, ко што го искара Кимо :D
хахахаххааххахаха
А ич не им спомнувај име и презиме, држи ги во тајност. :pos:

Неможи чоек што смета дека Нагатомо е добар бек да се смета за нормален..та тој та онај Дарко Уфо заебегани до коска се...:D..kaj se резилам јас да разговарам со Џонтрата кога ќе ме убедува нешто што и самиот не верува..

Премногу селективно тука ги гледате работите..секогаш кога се оспорува некој играч или тренер се зема во предвид баш тој натпревар што сте го гледале односно натпреварот што е во центарот на вниманието и тогаш сите најдуваат да мудруваат и да објаснуваат кој е што е..

А тоа што 30 и кусуро утакмици никаде ги нема да искоментираат и да пофалат некого тоа е друга работа..
Ај кога ме спомна да се убацам, поголем резил од тебе нема... Ти да беше некој сопственик на клуб ќе беше од рангот на тој на Зампарини, Фереро, Берлускони и само БЕКОЈ ќе купуваше сите позиции ќе ти бидат нула, поготово голманската бидејќи таа е небитна но БЕКОЈ за извоз ќе имаше ќе играше формација со 6 бека у прва постава, нема ни тренер да зимаш сам ќе водиш. Е до толку си ''стручњак''

Кога сме кај Јувентус да не биде оффтопик, еве и јас ќе ги пофалам стварно ме изнандија со играта до 70 минута но потоа колапс и сакам да потенцирам што му се курчеа на Стелт кај е на почеток коа губеа Баерн со 2-0 а нив ги немаше никаде првите 18 кола па сеа се силат. Исто така БЕКОЈТЕ на двата тима 0 изиграа денес гарант Џони сега ќе ги посочи грешките за да си ги поправат за наредните натпревари, пошто нели еден тим е добар само ако има добри бекој се друго е небитно а ако изгуби а има добри БЕКОЈ тогаш натрепварот е наместен... Плус и коефициентот ако е сумљив иди АЛЛ ИН!

Последно уредено од модератор:
Tuuu mislis Kafu vo najdobrite denovi ke se vrakal :tapp:,ke im se padne Barca pak ke im napravat zabava kako lani zabava,pak ke lupne seikot letoska grdna para - circulus vitiosus.

Тутуууу толку си го гледал зато така велиш, иначе пишав ако ја избегнат Барса можат со секој да се носат до финале.

Тутуууу толку си го гледал зато така велиш, иначе пишав ако ја избегнат Барса можат со секој да се носат до финале.
Ne be samo ti gledas fudbal nie drugive vo pesteri ziveeme :tapp:

Ти бладаш дечкооо се изгуби скроз....

Кои три гола на Барса алоооо еден дае Кун со Барса лани??

Кои 7 гола бе 5-3 завшри вкупен резултат за Барса.

Абе оди легни си трескаш од глупост у глупости идеш :pos: Јак играч е Кун али што има решено битно оди бегај бе,групи незнаеa да поминат.
Баерн де. :D
Па вас ве излупа Кун, ми викаш кои битни утакмици ги решил :pos:

Кун не е крив што игра со мртовци, 2-3 сезони прв стрелец у Премиер лига ама добро неквалитетна лига е тоа за вас.

Агуеро у секој поим е подобар напаѓач од Левандовски, едино пољакот е боље у ваздушни дуели пошто е повисок, логично.
За со Ибра и Суарез нема смисла да се споредува.

Значи ок е Лева, тука негде со најдобрите ама најдобар никад.

Ne be samo ti gledas fudbal nie drugive vo pesteri ziveeme :tapp:

Епа ако гледаш како шо викаш нема вакво мислење да имаш за него.
Мое мислење е дека не си го гледал ич па непознато ти дојде името зато така викаш, не реков дека не гледаш фудбал.[DOUBLEPOST=1458178625][/DOUBLEPOST]

Кун не е крив што игра со мртовци, 2-3 сезони прв стрелец у Премиер лига ама добро неквалитетна лига е тоа за вас.

Агуеро у секој поим е подобар напаѓач од Левандовски, едино пољакот е боље у ваздушни дуели пошто е повисок, логично.

Значи Џонтра еден е најдобар нема втор, трет или четврт.
Еден и единствен, не мора да пишам си знајш ти кој е :pipi:

Епа и овој е прв стрелец у Бундес лига или не се важи тоа? Добро сезонава Обамејанг има два гола више, али и двајцата имаат по 200000 голови. Лани исто прв стрелец, или и тоа не се важи, али за Кун се важи.

Не те сваќаат пошо Лева моментално е во иста ситуација како што беше Игуаин со Бенитез.
Ако останит додека Анчелоти е тренер ќе играт многу подобро.

Добро на крај бар се вразуми се опраи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom