UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сегa дa се врaтиме нa пoчетoк и дa видиме дaли имaше oфсaјд при пoништениoт гoл нa Јуве

Се шалев бе. Требаше смајли да има бемти тапаток. :D

Ама факт е дека после лошото прво полувреме, сите 3 замени му беа на место, и баш тие му го донесоа мечот.

Од друга страна пак Алегри ја оплеска во второ, али океј не му е првпат.

кој тоа НИЕ се смеевме? :D
Освен Суарез не гледам никој да е подобар од Левандовски. Докажа и денес што е гол играч.

Пеп нема план Б, но е во топ 3 тренери моментално заедно со Алегри и Симеоне
Ибрахимовиќ секогаш ќе биде боље шпиц од Левандовски, за мене и Кун и Обамејанг се боље од Пољаков.
Лева од Борусија >> Лева од Баерн.

Иначе кај тренериве, како може Пеп да го ставаш у топ 3 моментално пред Лучо па и Анчелоти.
Ај Мурињо и Клоп на страна ќе ги тргнеме. :D

И на 4-2 срце на терен остајвме :cuc::cuc:
Џабе брат џабе... да го ебам јас срцето кога ги имаш во раце и не го користиш тоа. На крај Баерн ќе се бори за ЛШ, вие ќе се потешите наредните 2 дена дека сте играле со срце, ама кога и да ви текне како го изедовте последните 15 минути од 2 шута кон голот секогаш ќе ви биде мака. :)

Што е работата со судијата? Најмалку крив е судијата дури и можам да речам дека е одличен. Кажи зошто од преге со тој македонски менталитет "судијата е крив"?
Прво чист гол постигна јувентус го поништија ради неоостоечки офсајд, потоа црвен картон на видал ради стартот и сељачкото понашање врз квадрадо со што потоа уште неколку играчи почнаа да го копираат како тоа гомното бернат и многу други мали фаули 50-50 кои секогаш беа досудени во корист на баерн, а екипа како баерн знае да искористи и еден поништен гол рсди непостоечки офсајд

Мората во второто 2 сто постотни шанси ги еба сам со голманот. Тоа тие фудбал. Се на се судиите не поедебаја во 2те утакмиции али оваа веќе ептен. НЕма гајле мадиња и карактер покажавме што 90% од тимовите не би... Алал да им е на 4-2 срце на терен остаја за гол да дадат до последна секунда. Секоја чест. Се гелдаме в година,

Ибрахимовиќ секогаш ќе биде боље шпиц од Левандовски, за мене и Кун и Обамејанг се боље од Пољаков.
Лева од Борусија >> Лева од Баерн.

Иначе кај тренериве, како може Пеп да го ставаш у топ 3 моментално пред Лучо па и Анчелоти.
Ај Мурињо и Клоп на страна ќе ги тргнеме. :D
Анчелоти не е ни тренер моментално, никако не спаѓа у топ 3 :D
Се шалам, Анчелоти, Пеп и Лучо у топ3 :)

Прво чист гол постигна јувентус го поништија ради неоостоечки офсајд, потоа црвен картон на видал ради стартот и сељачкото понашање врз квадрадо со што потоа уште неколку играчи почнаа да го копираат како тоа гомното бернат и многу други мали фаули 50-50 кои секогаш беа досудени во корист на баерн, а екипа како баерн знае да искористи и еден поништен гол рсди непостоечки офсајд

ЦРВЕН ЗА ВИДАЛ? Ме заебаваш, така? Тој старт едвај за жолт беше. Кој 50-50 фаули? Еден тон такви фаули имаше во цела утакмица и имаше такви кои беа судени за Јуве. Јуве си е самиот крив со кукавичкиот пристап и промашните шанси. Заради тоа и заради ништо друго испаднаа.

Џабе брат џабе... да го ебам јас срцето кога ги имаш во раце и не го користиш тоа. На крај Баерн ќе се бори за ЛШ, вие ќе се потешите наредните 2 дена дека сте играле со срце, ама кога и да ви текне како го изедовте последните 15 минути од 2 шута кон голот секогаш ќе ви биде мака. :)
Е јебига толку исе можеше плус рачунај во секој дел од формацијата од тмот имавме по еден клучен повреден значи во секој сегмент не да речиш како БМ само одбраната на првата туку секој дел по еден од одбрана, среден ред и напад и пак имавме резултат в рака. Не сум разочаран, изнервиран да реално да оти секунди беа во прашање али тоа е.

Калински :"1985 година во трагичното финале против Ливерпул 30.000 фанови на јувентус го загубија животот".

Кај бе судиите ве ебаа, нормални ли сте?
Судијата ли е крив што Евра си игра кур у 90 и што Алегри праи катастрофа замини.

Зошто секогаш кога чекам пенали даваат гол во продолженија?! :unsure:

Врти сукај утакмицава ако ја разгледате убаво ќе видите дека е наместена апла....
Нема веќе спорт се е бизнис.А Баерн далеку била од јака екипа.Резултатот сам кажува се

Знаете како мирисаат соблекувалните во Германија? :ROFLMAO::ROFLMAO:

Кое е типчево на МТВ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom