Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ибрахимовиќ секогаш ќе биде боље шпиц од Левандовски, за мене и Кун и Обамејанг се боље од Пољаков.кој тоа НИЕ се смеевме?
Освен Суарез не гледам никој да е подобар од Левандовски. Докажа и денес што е гол играч.
Пеп нема план Б, но е во топ 3 тренери моментално заедно со Алегри и Симеоне
Џабе брат џабе... да го ебам јас срцето кога ги имаш во раце и не го користиш тоа. На крај Баерн ќе се бори за ЛШ, вие ќе се потешите наредните 2 дена дека сте играле со срце, ама кога и да ви текне како го изедовте последните 15 минути од 2 шута кон голот секогаш ќе ви биде мака.И на 4-2 срце на терен остајвме![]()
Прво чист гол постигна јувентус го поништија ради неоостоечки офсајд, потоа црвен картон на видал ради стартот и сељачкото понашање врз квадрадо со што потоа уште неколку играчи почнаа да го копираат како тоа гомното бернат и многу други мали фаули 50-50 кои секогаш беа досудени во корист на баерн, а екипа како баерн знае да искористи и еден поништен гол рсди непостоечки офсајдШто е работата со судијата? Најмалку крив е судијата дури и можам да речам дека е одличен. Кажи зошто од преге со тој македонски менталитет "судијата е крив"?
Анчелоти не е ни тренер моментално, никако не спаѓа у топ 3Ибрахимовиќ секогаш ќе биде боље шпиц од Левандовски, за мене и Кун и Обамејанг се боље од Пољаков.
Лева од Борусија >> Лева од Баерн.
Иначе кај тренериве, како може Пеп да го ставаш у топ 3 моментално пред Лучо па и Анчелоти.
Ај Мурињо и Клоп на страна ќе ги тргнеме.![]()
Ме подсеќаш на мене. Финале ЛШ 13/14 продолженија од натпреварот...И на 4-2 срце на терен остајвме![]()
Прво чист гол постигна јувентус го поништија ради неоостоечки офсајд, потоа црвен картон на видал ради стартот и сељачкото понашање врз квадрадо со што потоа уште неколку играчи почнаа да го копираат како тоа гомното бернат и многу други мали фаули 50-50 кои секогаш беа досудени во корист на баерн, а екипа како баерн знае да искористи и еден поништен гол рсди непостоечки офсајд
Е јебига толку исе можеше плус рачунај во секој дел од формацијата од тмот имавме по еден клучен повреден значи во секој сегмент не да речиш како БМ само одбраната на првата туку секој дел по еден од одбрана, среден ред и напад и пак имавме резултат в рака. Не сум разочаран, изнервиран да реално да оти секунди беа во прашање али тоа е.Џабе брат џабе... да го ебам јас срцето кога ги имаш во раце и не го користиш тоа. На крај Баерн ќе се бори за ЛШ, вие ќе се потешите наредните 2 дена дека сте играле со срце, ама кога и да ви текне како го изедовте последните 15 минути од 2 шута кон голот секогаш ќе ви биде мака.![]()