UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е тој стелт? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

stealth.jpg

Некoи гo викaaт и невидливиoт. Сегa знaм зaштo.

Добро е што го дадоа вториов гол иначе голот што им го поништија можеше многу работи да смени.

Не дека иам нешто против Барен ама мило ќе ми е да отпаднат ради Пеп му ебам ќелавицата.

Честито пласман на Јуве Алегри го реши Пеп, не е ни чудно не се ни бројат веќе тренери што во овие 3 години не го ебнаа Пеп нека крши глава во Сити ми го игра Алаба внатре пред 16 тник на Јуве таму чист кривец за вториот гол сите играчи испомешани незнаат кај тераат безпотребни пасови ала Пеп на 15 метра од сопствен гол очај сосема заслужено за Јуве ова ко со Реал пред 2-3 год

Овој Венгер да ти бил пичка во душата и пристапот и изборот на играчи. Не знам сеуште што прави во Арсенал, ебаму лузерот.

Она што го зборим нонстоп, мал пресинг на половина на Баерн и "мастермајндот" Пеп се претвора у Венгер а.к.а Мистер Бин.

Само не знам зошто Алегри на првата утакмица излезе толку пичкарски од почеток.

Ако го мине ова Јувентус, а големи се шансите, мислам дека се сериозни претенденти за титула годинава..Многу посилни од лани ми изгледаат. За поздравување е нивната игра! (y)

Hihih sea ke izgleda deka City se zaebale sto pred vreme gi potpisaa Gvardiola, od edno mule takticarsko na drugo :D
Тоа тренериштето требаше да отиде у Динамо Загреб или Вардар, да се утепа од освајање слабо домашно првенство.
Да ти ебам тактичко лимитираниот НАЈДОБАР тренер. Како не бе. :pos:

Алегри лекции му предава по фудбал, уште да земе стапче и табла и да му покажува тука крај аут линија.
Ебате тренерот шугав красна генерација упропасти.

А и тој најдобриот шпиц у свет, неговото височество ЛеванГОЛСКИ :pos: не се приметува покрај слабиот, мртвиот, стариот и само за Јуве фанови најдобар штопер у свет. :D
Ама добро сеа ќе ме демантира у Сабота коа ќе им даде 16 гола на Алеманија Ахен.

Јес да има уште 45 и со швабите никад не си на чисто, али ова е учебник што го игра Јуве. Браво!

Кој си ти бе Захариевски?

Ги убија од контра,како само ги извозе Алваро секоја чест за Јуве

Нека гледаат Салах и Џеко како се користат шанси

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Тоа тренериштето требаше да отиде у Динамо Загреб или Вардар, да се утепа од освајање слабо домашно првенство.
Да ти ебам тактичко лимитираниот НАЈДОБАР тренер. Како не бе. :pos:

Алегри лекции му предава по фудбал, уште да земе стапче и табла и да му покажува тука крај аут линија.
Ебате тренерот шугав красна генерација упропасти.

А и тој најдобриот шпиц у свет, неговото височество ЛеванГОЛСКИ :pos: не се приметува покрај слабиот, мртвиот, стариот и само за Јуве фанови најдобар штопер у свет. :D
Ама добро сеа ќе ме демантира у Сабота коа ќе им даде 16 гола на Алеманија Ахен.
Ќути, оргазам ми е мечов. Сакам вакви лекции по фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom