UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ја иам кец пишано, ама ептен ми го направи ќејфот Јувентус моментално. Колку беа само потценети уште од самата ждрепка од Декември, губеа 0-2 дома после прво полувреме и сега вадат ваков резултат. Секоја чест стварно, докажуваат дека не е се толку едноставно во фудбалот. Можеби очајно ја стартуваа сезоната, но последните 3-4 месеци се инзвонредни.

Не дека ќе сменеше нешто, али чист недосуден пенал имаше за Арсенал. Дури и Хауард Веб кој работи како аналитичар во БТ Спортс кажа дека е. ГГ прво ја имав, а ми беше мака да одам во поплаки. :D :D

I juve mozese so spusteni gakji da odit vo germanija, mesto koe ne go zasluzuvaat spored mnogu eksperti.

Sto I da Se desi milo MI e sto navivam,za vakov klub.

Forza...!

Sent from my D2403 using Tapatalk

Галје ви е . Баерн е не поразен дома задњи 10 утакмици. Ко што можеа утакмицата со реал да не ја стават на сликата можат и оваа да ја изигнорираат.

Ај сега сите вие што викате браво за Јуве, дигнете два прста ако ве ебаваат на ливче. :icon_mrgr:

Сериозно, пред утакмица па и цел ден денеска се зборува како тоа Јувентус има доста повредени и нема што да бара на утакмицава. Среќа не им е Венгер тренер, па се пробаа и им успеа прво полувреме, па да видиме дали ќе издржат. :D

И јас бев скептик искрено, ама ме демантираа, докторски изиграно.

Играва на Јуве е spot on во првово полувреме. Играат густо и повлечено, па Коста не може да живне покрај Евра, и мора да влегува во средина, каде што е густо ко на пластичарска.

giphy.gif

Baern posle prvata partija....I SEGA.

Не дека ќе сменеше нешто, али чист недосуден пенал имаше за Арсенал. Дури и Хауард Веб кој работи како аналитичар во БТ Спортс кажа дека е. ГГ прво ја имав, а ми беше мака да одам во поплаки. :D :D

Кој момент беше недосуден пенал?

Тоа тренериштето требаше да отиде у Динамо Загреб или Вардар, да се утепа од освајање слабо домашно првенство.
Да ти ебам тактичко лимитираниот НАЈДОБАР тренер. Како не бе. :pos:

Алегри лекции му предава по фудбал, уште да земе стапче и табла и да му покажува тука крај аут линија.
Ебате тренерот шугав красна генерација упропасти.

А и тој најдобриот шпиц у свет, неговото височество ЛеванГОЛСКИ :pos: не се приметува покрај слабиот, мртвиот, стариот и само за Јуве фанови најдобар штопер у свет. :D
Ама добро сеа ќе ме демантира у Сабота коа ќе им даде 16 гола на Алеманија Ахен.
Затни се бе да ти ебам малерот!!

И ај нека не ја даваат шансава за 0-3 на Квадрадо у курац како не влезе :facepalm:

Се тресам како во Русија зимно време на бели гашти да се шетам, а дома 25 степени ми е да го ебам.

Кој момент беше недосуден пенал?

Маскерано врз Ајоби.[DOUBLEPOST=1458161152][/DOUBLEPOST]
Затни се бе да ти ебам малерот!!

И ај нека не ја даваат шансава за 0-3 на Квадрадо у курац како не влезе :facepalm:

Се тресам како во Русија зимно време на бели гашти да се шетам, а дома 25 степени ми е да го ебам.

Парно, сине ?

Сκлопија фантастичен тим од игρачи κои за дρугите κлубови беа "непотρебни", Κедиρа, Евρа, Κвадρадо, Моρата... плус тие што си ги имаа и сега ρастутаат :cuc:
За Алегρи сеκоја чест :cuc:

Ќути, оргазам ми е мечов. Сакам вакви лекции по фудбал.
Никад не ми било мерак за Јуве. Ама за денеска браво.
Многу ми е мерак ко ќе го јаде Пеп лиглето и вакви самобендисани фанови како овие на Баерн, најјакиот тим у универзумот. У Бундес лигата :pos:

Зборувајте ми за тоа како рекреативниот Бундес е боље од Калчото, Јуве ги лупа швабските екипи на последните 3 средби со нив ко из шале. Жими Леверкузен што го тепаше Лацио иначе секад биле и ќе бидат инфериорни во однос на жабарите па не Баерн, свети Баерн ако сака нека е. Вечниот жабарски пациент. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom