UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
За доброто на 1/4 финалните натпревари е ова што се пласира Атлетико. И немој да ме цитирате со муабети "Аха, ПСВ е добар ќе правеше проблеми". Не, немаше да прави. Кој и да му се паднеше од големциве ќе му ја дупнеше главата. Вака со Атлетико ќе е поинтересно. Какви и да се секогаш се тврд орев.

Уште кога влезе она на Саул знаев дека ќе поминат Атлетико иако не заслужија. Одувек сум бил фан на underdogs како ПСВ, одлична екипа и млади играчи, одлично им се држеа на Атлетико. Импресиониран сум од Гинкел пред све колку зрело, прецизно и стабилно игра на средина откако имаше многу заебана кариера со повреди и не добивање шанса во факинг Стоук. Ептен ми е мило што успеа да се стабилизира и да почне да покажува зошто Челзи го зеде како еден од најталентирани играчи во Холандира пред три години.
Брума исто, детево е исто од Челзи и во понашање на терен и стил на игра ептен ме потсетува на Џон Тери, штета што си замина од Челзи, има потенцијал ама неверувам до тој степен како што наликува на Тери.

Чоло беше прејак последниве моменти, полуде на линија и на крај убаво ги подгреа умрениве навивачи, екипата им игра на пенали, моменти кај што треба последниот глас да го пуштат они како мртви на трибини.
Циганчето што го промаши пенал е типично, не замарање, лабаво, курназ, ист како Лукаку против Баерн, мисли најак у свет е мајку ти ебу просту.

Поразов иде на душа на голманов од ПСВ. Две топке ги имаше на рука, ама шо дека. Рукене ко јуфке му беа, ни стегнати ни ништо. Низ него пројдоја.
Тоа е тоа, со малку посолиден голман атлетико ќе имаше 2 утнати пенали.

Да бе на душа на голманчето кое избрани перфектно а на Нарсинг душичката чиста му е...:facepalm:
Зошто посебна желба имаш за со Баерн?

Па нема да биде лошо да играат. Да видиме нешто поразлично, таман и за обичните смртници како фановите на Интер, Милан, Јунајтед и Челзи ќе им биде интересно ако ништо друго. :icon_lol:

Незнам зошто ете мерак ми е. Мислам дека ќе биди супер утакмица. Имав желба за со Челси, ми се исполни, исто и за со Јунајтед ама Лига Европа не играме веќе трета сезона.:icon_lol:

Два мизерни натпревари.Во двата натпревари максимум три шанси за гол имаше. Им олесна на Сити,посебно на Харт.Се радуваше како да освоил ЛШ.:vozbud:

@Џек Нолан чисто ме интересира дали го делиме мислењето дека Атлетико ја изигра една од полошите, ако не најлошата утакмица сезонава, баш во најбитниот натпревар :) ?
Не навредувам туку редовно ги следам Атлетико и вечерва прогнозирав 3:0 лагано да пројде Атлетико, Саул и Грижман многу лошо одиграа...

Реал нека му се паднат на Атлетико сега. Само нив можат да ги поминат.

Бар судијата беше на ниво, свака част за Клатембург, одличен критериум имаше и ниту еднаш не ја сецна играта
камо во Шпанско да имаше ваков критериум, а не во 5 минута да даваат жолт за фаул направен на 100 метри од својот гол

@Џек Нолан чисто ме интересира дали го делиме мислењето дека Атлетико ја изигра една од полошите, ако не најлошата утакмица сезонава, баш во најбитниот натпревар :) ?
Не навредувам туку редовно ги следам Атлетико и вечерва прогнозирав 3:0 лагано да пројде Атлетико, Саул и Грижман многу лошо одиграа...
Можда. За мене повеќе очај беше Гризман, али како и да е, се извлекоја.

Бар судијата беше на ниво, свака част за Клатембург, одличен критериум имаше и ниту еднаш не ја сецна играта
камо во Шпанско да имаше ваков критериум, а не во 5 минута да даваат жолт за фаул направен на 100 метри од својот гол
Мене Клатенбург ми е најдобар англиски судија моментално, иако знае ептееен големи киксеви да направи. Сепак, генерално суди одлично.

Леле која паника се дигна, тоа што ние игравме во Торино без стопер не е битно, а за утре битно Јуве ќе биле "ослабени". Ај да немаат други играчи ок, како ние што немавме стопери прави. Манџо ќе си игра најверојатно, а наместо Дибала ќе си игра Мората. Или сега Мората е небитен играч иако минатата година беше еден од побитните играчи.
Али ве разбирам зошто паничите, не верувавте во пролаз понатаму па сега тоа ви дојде како шлаг за дефинитивно предвреме да се откажете фановите од ЛШ. :D
Голема екипа не ни смеј да му се алиби повредите, да потешко е далеку без Киелини, Манџо, Макиризио и Дибала. Манџо можи ќе игра, но мора да се покажи карактер и да се остај максимумот затоа е и таја изјава на Алегри кој патем никогаш не признава пораз пред утакмица, и кажува дека не е битно кој игра туку како се игра е тоа ми се допаѓа. Тоа го направи и Баерн не е битно кој е повреден едноставно големите клубови не ни треба да имаат такви алиби.[DOUBLEPOST=1458084889][/DOUBLEPOST]ПСВ се многу симаптична екипа и не не ме итнересира дали Ателтико понатаму ќе бил тежок противник или дека ПСВ ќе бил лесен орев еднсотавно одлично изигараја и да поминеа ќе беше заслужено.

Имал неколку скандалозни одлуки низ текот на кариерата, ама ептен ретко испушта меч од рака. :) За разлика од шалабајзерот Оливер на пример, или неписмениот Џонатан Мос.

Сепак, има уште леб за јадење да биде Веб. :D

Имал неколку скандалозни одлуки низ текот на кариерата, ама ептен ретко испушта меч од рака. :) За разлика од шалабајзерот Оливер на пример, или неписмениот Џонатан Мос.

Сепак, има уште леб за јадење да биде Веб. :D
Абе не се заебавај, једна ласта не чини пролеќе, знаеш како беше песната. Можеби сега бил добар ама во поголем дел од утакмиците се губи и знае да падне под притисок.
Или да си дувне на концерт на Ед Ширан.
Заебанција од судија е, едино ако му нешто нема фркнато у глава па се сменил 100% што не ми се верува.

...шо знам мене во главно ми оставал добар впечаток. Може гледаме различни утакмици од него. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom