Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навистина штета што Челзи не помина понатаму. Ќе нема Бенфика кого да тресне сега. Добро, можеби Барселона. Кој му знае.
Бенфика секоја година произведува млади играчи..дел од нивната школа,дел од Јужна Америка кои ги купува за кило семки и ги продава за големи милионски суми на Европските гиганти и секоја година успева да се избори со турбулентните промени на играчкиот кадар со тоа што е во борба за титула во Португалското првенство со ривалите Порто и Спортинг и во меѓувреме настапува редовно во ЛШ и ЛЕ каде што во претходните сезони играше двапати финале во ЛЕ каде беа рамноправен противник на Севиља и Челзи..исто така претходно играше 1/4 финале во ЛШ каде испадна од Челзи ...
Во ваква состојба 1/4 финале за клуб како Бенфика е огромен успех и исто како за Челзи да освои ЛШ бидејќи работат со лимитиран буџет за разлика од другите гиганти кои доаѓаат од Шпанија,Англија,Германија и Италија,дури на Зенит редовно му продаваат по некој играч ...
И сега нормално е дека ќе бидат тотален аутсајдер против кој и да се паднат,а и веројатно ќе испаднат ама барем достојно му се спротиставија и двапати го победија мултимилионскиот Зенит кој е далеку побогат клуб и редовно му ги купува најдобрите играчи на Бенфика и Порто
Не го спорам тоа. Се согласувам.
Туку знаеш ти на што мислев. 2012-та.
Океј викед, јас се праам како да не знам што значи преценет и намерно ти контрирам само да сум во право. А не мислиш дека причината е тоа што при првата прилика Ибра ти ја затвори устата и најдобро е да си ќутиш и дека без врска го девалуираше. Дури рече дека бил хајпнат последниве години многу повеќе откако преминал во ПСЖ. Само тој што го гледал ПСЖ знае какви се со него и без него во тимот. Лидер им е во секоја смисла на зборот. Во француска лига си ја сфаќа лабаво работата и знае да игра релаксирано, ама ретко кога во ЛШ изиграл слаб натпревар. Да не заборавиме дека прајме муабет за 34-35 годишен играч.Како да не знаеш што значи зборот преценет, башка што конотацијата ми беше спрема Меси и Роналдо. Исто и ова го пишав, ама и ова не ти одговара а?
Мора да читаш подобро, на дифолт коа си наместен да напаѓаш нечиј став не е добро, не се запазува доволно. Џабе се истрча..

Епа гледаш негде ќе ти успее негде нема. Ти реков со кој беа споредбите ти кажа дека не е така, после се цитирав и самиот виде... па коа се осети дека бладаш напамет и рефлексивно, почна да идеш по брда и долине со Агуеро и Бејл.Океј викед, јас се праам како да не знам што значи преценет и намерно ти контрирам само да сум во право. А не мислиш дека причината е тоа што при првата прилика Ибра ти ја затвори устата и најдобро е да си ќутиш и дека без врска го девалуираше. Дури рече дека бил хајпнат последниве години многу повеќе откако преминал во ПСЖ. Само тој што го гледал ПСЖ знае какви се со него и без него во тимот. Лидер им е во секоја смисла на зборот. Во француска лига си ја сфаќа лабаво работата и знае да игра релаксирано, ама ретко кога во ЛШ изиграл слаб натпревар. Да не заборавиме дека прајме муабет за 34-35 годишен играч.
Ете наместо да те напаѓам со лолз-иња се обидов да ти кажам за кој дел од твоето мислење ти реплицирав а не да ме шеташ низ брда и долини. Па го спореди со Агуеро (кој е зависен од Силва) и Бејл (кој игра попроменливо од времето во Англија). Ама ако, во право си и тука ја затварам дискусијата од моја страна.

Баерн-Јуве ќе даваат следната среда?...
Можда Коста е убедливо најпрљавиот играч, али со каква жар го играше мечот...
Шо бе ги откажа твојте ?Се надевам дека на ПСЖ ќе им се падне Волфсбург или евентуално Бенфика како противник. Заслужуваат со оглед на тоа што секогаш минатите години добиваа доста тешки противници. Редно е веќе едно полуфинале да видиме од нив, нешто ново одлично ќе биде.
Од Челзи не ни очекував повеќе, едноставно толку им е силата и квалитетот годинава. Добро е и ова што го пружија, вчера мислам да не се повредеше Диего Коста ќе имаа повеќе шанси за понатаму, така кога излезе тој се виде веќе крајот.
Од екипите што поминаа може да се каже дека не се очекува многу во наредната фаза, особено од Реал кој изигра многу лоша против Рома. Со таква игра од Баерн и Барса може да очекуваат канонада, а богами и против ПСЖ тешко.