Каква врска има сексо со бодибилдинго, некој да објасне како и шо е поврзано со тестостероно?
Разграничи си ги поимите секс и соло мастурбација.па си го мава, ти што правеше на 16 години
Каква врска има сексо со бодибилдинго, некој да објасне како и шо е поврзано со тестостероно?
Разграничи си ги поимите секс и соло мастурбација.па си го мава, ти што правеше на 16 години
не е тоа исто?Разграничи си ги поимите секс и соло мастурбација.
секс тогаш ти е кардио, кога соло мастурбација ти е појке суперсет ))не е тоа исто?
Што очекуваш да добиеш од ова?Elevation Training Mask да или не ? и препорака за некоја
Дури има овци, ќе има и волна. Најбитните работи (исхрана, одмор, тренинг) ги испуштаат, немаат основни познавања од анатомијата, кинезиологија...али битно маската чудо ќе направиКао демек симулира дека си на планина со тоа што ти го отежнува протокот на кислород. Тешка глупост.
Јас прашав само мислење за маската и никого не навредив,ме осудуваш дека незнам нешто а не ме ни познаваш само ме мотивираат ваквите како тебе,фала тиДури има овци, ќе има и волна. Најбитните работи (исхрана, одмор, тренинг) ги испуштаат, немаат основни познавања од анатомијата, кинезиологија...али битно маската чудо ќе направи
Моето беше напишано генерално, а не конкретно за тебе, не се пали одма.Јас прашав само мислење за маската и никого не навредив,ме осудуваш дека незнам нешто а не ме ни познаваш само ме мотивираат ваквите како тебе,фала ти
Од каде тоа дека се палам ? само ти објаснив јас како гледам на работите и далеку од тоа дека беше генерално ама ај нема везе...Моето беше напишано генерално, а не конкретно за тебе, не се пали одма.
Мило ми е што те мотивирам, мене пак ме демотивира кога гледам какви се глупости се дискутираат, деца кои досадуваат со прашања за стероиди, суплементи, а јадниците пола оброци им се леб со маргарин и паштета, вежбаат, а не знаат што вежбаат...
Според мене ваквите работи како маската во светот на аматерите се само курчење , многу побитни работи не се регулирани секојдневно, а за тие 1-2% што ќе се добие на тренинг, нема да се промени ама баш ништо во крајниот резултат.
Не плачи, еве ти читајОд каде тоа дека се палам ? само ти објаснив јас како гледам на работите и далеку од тоа дека беше генерално ама ај нема везе...
Фино и културно поставив прашање и очекував таков одговор а за возврат добив кучиња,овци и непознавање на анатомија...Од маска до аматерски прашања има разлика,ако си имал искуство некогаш со нешто пиши ако не немора да го правиш тоа.
Катастрофа...
Како да не плачам кога си смешен и ископлексиран до максумумНе плачи, еве ти читај
Дали со resistace bands се прават мускули, и дали овој би ми завршил работа http://www.ebay.com/itm/Exercise-Resistance-Bands-Set-Yoga-Fitness-Workout-Stretch-Heavy-Duty-Tubes-New-/371279617791?var=&hash=item5671fd5eff:m:mtPUpfBzWPyyIoKD7p1L8-A
Поточно црниот black-extra heavy
Добро е да се смееш, смеј се повеќе добро е, го намалуваш стресот и нивото на кортизол и оп и без маска ѕвер ќе се направиш, а замисли кога ќе ја земеш неа.Како да не плачам кога си смешен и ископлексиран до максумум