Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.044
- Поени од реакции
- 61.249
Мене не ми отвара играта... Шо се деси со Ивановиќ?
Branislav IVANOVIĆ has moved to Athletic Club (Goran N) from Chelsea on a deal believed to be around 15,642,000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене не ми отвара играта... Шо се деси со Ивановиќ?
SekakoBranislav IVANOVIĆ has moved to Athletic Club (Goran N) from Chelsea on a deal believed to be around 15,642,000.
[DOUBLEPOST=1457362381][/DOUBLEPOST]
SekakoBranislav IVANOVIĆ has moved to Athletic Club (Goran N) from Chelsea on a deal believed to be around 15,642,000.

This. I ja imam navodno nekoj baniran transfer..Зашто мие баниран трансферот на Клосе?
Kupi si go Calanoglu za 30ce nema ti bide baniran.This. I ja imam navodno nekoj baniran transfer..

Нели гледаш дека е кај тебе?
Од кога ќе купиш играч, играчот добива 2 ипол месеци трансфер бан, и неможеш да го продадеш....до 16ти Мај. 
Мислам дека сега е помалкуНели гледаш дека е кај тебе?Од кога ќе купиш играч, играчот добива 2 ипол месеци трансфер бан, и неможеш да го продадеш....до 16ти Мај.
![]()
2 месеца и 10 дена.Мислам дека сега е помалку
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Е па видиш не сум знаел ова трансфер бан на што се однесува...мислев да не не смее да игра до 16ти Мај дека со крвави пари е платенНели гледаш дека е кај тебе?Од кога ќе купиш играч, играчот добива 2 ипол месеци трансфер бан, и неможеш да го продадеш....до 16ти Мај.
![]()

Сеа ти е шансата Кислинг да го купиш.ццц Погба, Ди Марија и Суарез....