НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хауард за Харден во одбрана е Скоти Пипен + Брус Боуен. Двајт во главата си има фрки, иначе дефанзивно е топ.
Ama zaso samo za defanziva praime muabet, ne se osporuva deka dwight e odlicen u odbrana.ama da biram bi go izbral 100 pati harden pred nego, dwight nema glad nema strast nema nisto. Me mrzi epten od telefon da pisuvam, poentata mi e deka ima podobri opcii od howard za houston i mislam deka treba da go trejdaat

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Инаку Лејкерси на +11 на полувреме против шампионот.

Dobro e Bajron Dokuzovski Skot, baraj tajm aut majkata ciganska nepismena da ti ja ebem[DOUBLEPOST=1457302907][/DOUBLEPOST]Inace Nino i Stefan sigurno se osecaat sega ko komsijeve moi u Tetovo koga igraat Albanija i Svajcarija, ne znaat za kogo da navivaat :icon_lol:

Последно уредено:
Кари и Томсон имаат 1-17, а Вориорс 3-29 за три. Ова се случува еднаш на две години. Лејкерси не смеат ова да го испуштат.

Ај овие што не можат да погодат ништо, ама и Лејкерс во напад прават што сакаат. :D

За Лејкерс сум бре што ти е Тетоец. :D
Какви тролови, од Овче Поле губеа сезонава фатија ги прегазија ГСВ хахахахаха
Кларксон и Расел :cool:

За Лејкерс сум бре што ти е Тетоец. :D
Какви тролови, од Овче Поле губеа сезонава фатија ги прегазија ГСВ хахахахаха
Кларксон и Расел :cool:
Мрси муда а што е најлошо,најголемиот хејтер на Коби, навива за Лејкерс:D, па ти види сеа.

Nikad ne sum go hejtal kobi ne mrsi ti sea. Lejkers taka nesum gi sakal nesto posebno. Kobi sum go postuel od uvek.
Inace ne se sekirajte ce se penzionira kobi dogodina ce si navivate za Kari posle na raat :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom