Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Смеете се на мојте трансфери,мош сам дадел ногу за Чичарито ама дечкото си газе и ја не ги чувам парите како вас за туршија,трошам ги не ги жалам,ке видете на крајот на сезоната кое место ке бидам,те видете и денеска демолира ги Лион на гостински терен(y)(y)(y)

Брaвo.
Ај сегa врaти ми гo Дaер.

Смеете се на мојте трансфери,мош сам дадел ногу за Чичарито ама дечкото си газе и ја не ги чувам парите како вас за туршија,трошам ги не ги жалам,ке видете на крајот на сезоната кое место ке бидам,те видете и денеска демолира ги Лион на гостински терен(y)(y)(y)
Ај литературно без дијалекти, или уште не правевте тест македонски ?

Кликни нa негo и oдбери action > terminate loan

Кој кур е со чатов ? Неможам да се пазарам со @Клипче :boksix:
Untitled.png

Дај пиши го истото у ПП на форумов з ашто клубовиве изгледа неможат да најдат заеднички јазик.

Кој кур е со чатов ? Неможам да се пазарам со @Клипче :boksix:
Прегледај го приврзокот 140858

Дај пиши го истото у ПП на форумов з ашто клубовиве изгледа неможат да најдат заеднички јазик.
Ctrl и - за да намалиш резолуција или Ctrl и scroll backward и таман ке ти е и мене ми беше такво мака мачев недела дена додека да откријам :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Значи не сум бил само јас малтретиран од страна на АЦ Милан
Не . Да не ширам муабети ама ја прво му пратив понуда за Абате па треба сега да преговараме.

SbD3qJQ.png

Герила маркетинг или у случајов, продажба :pos:

Што би се десило ако ти прифатат понуди над лимит од буџетот? Ќе се стопира сам некој од трансферите или? Withdraw праев досеа од страв пошо имав понуди над 250м. :pos:
Или така треба? :D

Што би се десило ако ти прифатат понуди над лимит од буџетот? Ќе се стопира сам некој од трансферите или? Withdraw праев досеа од страв пошо имав понуди над 250м. :pos:
Или така треба? :D
Ќе се комплетират трансферите до 100 милиони, другото пропаѓа... xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom