НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
кој децениски глуп потег беше на Тибодо отказ да му дадат..

Проблемот беше што Гар/Пакс (GM-овите на Булс) сакаа да имаат тренер марионета кој ќе ги слуша, Тибодо не беше таков и цело време беше во некој расправии со нив. Заради тоа беше отказот а не дека Тибодо беше лоѓ, баш напротив после 15тина години го направи Булс повторно еден од најдобрите тимови на Истокот и во лигата.

Топ 3 неодговорени прашања
Кобе вс ЛЈ вс МЈ
Дали 95/96 Булс би ги тепале овие Вориорс у 7 текми
Кој е полош. Хјустон или Булс?
ебем ти Харден, бегај си од таму дур е време фаќај џаде летоска пали ако треба у Филаделфија
1. Мј па сите други.
2. Булс 95/96 од проста причина што беа одличен дефанзивен тим. По кошевите кој ќе го надрипа Родман од гс? Џордан психички беше доминантен, да не зборам за дефанзивно и офанзивно. А и кој да го чува Кари дали Пипен или Џордан има доста добро да го затвори и нема да му ја даде таа слобода за шут што му ја оставаат сега.

ебем ти Харден, бегај си од таму дур е време фаќај џаде летоска пали ако треба у Филаделфија
Финтата е што проблемот е баш во Харден, апсолутно преценет играч, неработник, влекач, човек мање у одбрана, а голем трошач на топки. Другиот проблем е Хауард, може да се каже дека Хјустон ги одбраа двајцата најмутави играчи за да градат франшиза околу нив, едино поглупо решение ќе беше да пробаат со Вејтерс да градат франшиза.

Пoл Џoрџ, сo стрaшнo дoбри пaртии се гледa декa скoрo и дa немa стрaв кaј негo пoсле пoвредaтa :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Хауард само за
Финтата е што проблемот е баш во Харден, апсолутно преценет играч, неработник, влекач, човек мање у одбрана, а голем трошач на топки. Другиот проблем е Хауард, може да се каже дека Хјустон ги одбраа двајцата најмутави играчи за да градат франшиза околу нив, едино поглупо решение ќе беше да пробаат со Вејтерс да градат франшиза.
Премногу незаслужен хејт добива Харден, имам гледано некои 25+ утакмици на Хјустон сезонава, на 90% од утакмиците што сум ги гледал Харден е главниот работник, тоа за одбрана не го коментирам веќе пошто човекот си игра одлична одбрана, посебно од нова година па навака, и на многу утакмици сам прави све... За офанзивата да не праиме муабет...Хауард е проблемот според мене, да му ебам тоа Самарџискиот

Еве уште една причина за талибанов, добива 15 слободни фрлања по утакмица на тотално смешен начин, не ми се верува кој без потребен hype добива талибанов.

Хауард само за

Премногу незаслужен хејт добива Харден, имам гледано некои 25+ утакмици на Хјустон сезонава, на 90% од утакмиците што сум ги гледал Харден е главниот работник, тоа за одбрана не го коментирам веќе пошто човекот си игра одлична одбрана, посебно од нова година па навака, и на многу утакмици сам прави све... За офанзивата да не праиме муабет...Хауард е проблемот според мене, да му ебам тоа Самарџискиот
Кој знае што гледаш...

Od nova godina navaka drug coek e u odbrana...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Od nova godina navaka drug coek e u odbrana...

На вчерашната утакмица против Булси можам да ти најдам 3-4 ситуации (минимум) каде не игра "одлична" одбрана.

Dobro ne vikam deka e defensive player of the year, ama deka ne go zasluzuva hejtot sto go dobiva za razlika od volon

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom