Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој сте вие Њукасл бе 1 месец имаа време да се припремат и физички и психички за ПЛ за на крај да изгледаат на терен како 3 натпревари во една недела да имат играно.
Шелви ако е фудбалер онда јас сум Бијонсе, како аматер човече. Само Митрович дели од екипата и се труди максимално на секој натпревар ама џабе.
Многу ми е мерак Бурнамут шо ќе игра и наредна сезона ПЛ, му покажаа кај му е местото на Њукасл. И покрај сите повреди успеваат да не излезат од колосек, добар тренер имат само нека продолжат вака.[DOUBLEPOST=1457198533][/DOUBLEPOST]
Стефи маѓии ти праела :pos:
Сега и за Баерн магија ќе му напрам ;)

Според денешниве резултати едно е јасно. Њукасл, Норвич и Сандерленд ќе бидат во мртва трка до крај на сезона за опстанок. Мислам дека Њукасл сигурно ќе испадне што е жално тој Ешли свињата до кај го донесе клубот, а Сандерленд ако успее да го бутне од лига Норвич и ако успее и оваа трета или четврта година по ред да се спаси, нема да испадне у наредни 20 години.
И мислам дека ќе останат Сандерленд. Биг Сем е стар лисец :).

Што промаши Варди ццц... Ранко дига раце пред време, хахахха.

Според денешниве резултати едно е јасно. Њукасл, Норвич и Сандерленд ќе бидат во мртва трка до крај на сезона за опстанок. Мислам дека Њукасл сигурно ќе испадне што е жално тој Ешли свињата до кај го донесе клубот, а Сандерленд ако успее да го бутне од лига Норвич и ако успее и оваа трета или четврта година по ред да се спаси, нема да испадне у наредни 20 години.
И мислам дека ќе останат Сандерленд. Биг Сем е стар лисец :).
Aстон Вила не ја рачунаш:D тие се првиот патник за чемпионшип.
Њукасл имат квалитетни играчи за разлика од другите екипи ама џабе, мртов тренер имат.
Изгледа никој нејќи Сандерленд да испадни, ќе му дават бодчиња екипи ко Челзи ништо шо не му менва. Биг Сем е мајстор и стар волк ќе ги спаси 100 %.[DOUBLEPOST=1457200649][/DOUBLEPOST]
Само ја Дортмунд - Баерн гледам ? :cautious:
Не :)

Нека му ја пуштат Ватфорд бе, шо му менва овај бодот нив ни за горе ни за долу на табела.
Изгледа Лестер тешко се носат со притисокот.

Нека му ја пуштат Ватфорд бе, шо му менва овај бодот нив ни за горе ни за долу на табела.
Изгледа Лестер тешко се носат со притисокот.

Затоа Тотенхем и Арсенал покажуваат како треба да игра една искусна екипа во овој дел од сезоната. :D

Затоа Тотенхем и Арсенал покажуваат како треба да игра една искусна екипа во овој дел од сезоната. :D
Зошто Тотенхем мислиш дека не покажва како треба да се игра во клучен дел ?
Изгубија од Вест Хем кој патем важат за една од најнезгодните екипи во ПЛ, пораз немат дома 2 месеци. Сите топ 5 екипи изгубија од Вест Хем, ништо страшно.
Денес со Арсенал беше клучна утакмица и двете екипи не смееа да си дозволат пораз, бод и не е толку лош во ваков меч.
Изморени се играчите ептен, многу натпревари му се собраа.
Мислам дека се екипа со најмногу км поминати, од камен да беа ќе попуштеа а тие пак се држат колку толку.[DOUBLEPOST=1457202875][/DOUBLEPOST]
Нема да тепа Лестер денес
Не ми кажа ја причината за шо мислеше дека Арсенал ќе победи денес :icon_lol:

Зошто Тотенхем мислиш дека не покажва како треба да се игра во клучен дел ?
Изгубија од Вест Хем кој патем важат за една од најнезгодните екипи во ПЛ, пораз немат дома 2 месеци. Сите топ 5 екипи изгубија од Вест Хем, ништо страшно.
Денес со Арсенал беше клучна утакмица и двете екипи не смееа да си дозволат пораз, бод и не е толку лош во ваков меч.
Изморени се играчите ептен, многу натпревари му се собраа.
Мислам дека се екипа со најмногу км поминати, од камен да беа ќе попуштеа а тие пак се држат колку толку.[DOUBLEPOST=1457202875][/DOUBLEPOST]
Не ми кажа ја причината за шо мислеше дека Арсенал ќе победи денес :icon_lol:

Доста оти торта сечев сега, за малку ќе се пресечев. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom