- Член од
- 23 јануари 2016
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 80
Стефи маѓии ти праела

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стефи маѓии ти праела
Сега и за Баерн магија ќе му напрамСтефи маѓии ти праела![]()
Aстон Вила не ја рачунашСпоред денешниве резултати едно е јасно. Њукасл, Норвич и Сандерленд ќе бидат во мртва трка до крај на сезона за опстанок. Мислам дека Њукасл сигурно ќе испадне што е жално тој Ешли свињата до кај го донесе клубот, а Сандерленд ако успее да го бутне од лига Норвич и ако успее и оваа трета или четврта година по ред да се спаси, нема да испадне у наредни 20 години.
И мислам дека ќе останат Сандерленд. Биг Сем е стар лисец.
НеСамо ја Дортмунд - Баерн гледам ?![]()
Нека му ја пуштат Ватфорд бе, шо му менва овај бодот нив ни за горе ни за долу на табела.
Изгледа Лестер тешко се носат со притисокот.
Изглеа подиздишаа лидериве.
Зошто Тотенхем мислиш дека не покажва како треба да се игра во клучен дел ?Затоа Тотенхем и Арсенал покажуваат како треба да игра една искусна екипа во овој дел од сезоната.![]()
Не ми кажа ја причината за шо мислеше дека Арсенал ќе победи денесНема да тепа Лестер денес
Зошто Тотенхем мислиш дека не покажва како треба да се игра во клучен дел ?
Изгубија од Вест Хем кој патем важат за една од најнезгодните екипи во ПЛ, пораз немат дома 2 месеци. Сите топ 5 екипи изгубија од Вест Хем, ништо страшно.
Денес со Арсенал беше клучна утакмица и двете екипи не смееа да си дозволат пораз, бод и не е толку лош во ваков меч.
Изморени се играчите ептен, многу натпревари му се собраа.
Мислам дека се екипа со најмногу км поминати, од камен да беа ќе попуштеа а тие пак се држат колку толку.[DOUBLEPOST=1457202875][/DOUBLEPOST]
Не ми кажа ја причината за шо мислеше дека Арсенал ќе победи денес![]()