Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама ти не му смееше на Раниери кога го назначија, тоа сакаш да го кажиш?[DOUBLEPOST=1457170550][/DOUBLEPOST]Мислам дека немам пишано, Ван Дајк ми има фатено око. Гарантирам дека на лето ќе фрчат понуди од 20-25+ милиони. Перфектен центар - халф е. И ретко кој онака со топка работи како него. Башка тоа подвижен е, одлично игра со глава и одлично ја чита играта.
Јас Р од Раниери не знаев ко го назначија зато немаше потреба да се смеам.

Па за Челзи си, од каде да знаеш. :icon_mrgr:
Ам, јас барем си признавам. Не викам од 1995 навивам за нив :D
Не стварно појма немав Ранко каков менаџер е, сигурно то време кога бил во Челзи не сум се замарала толку, за тренерот пак ни најмалце.

Денес Арсенал не губи. Мислам дека можи и да изненадат и да победат кога никој не очекува :coffee:

Кемпел на клупа... почнувам да верувам во приказните за сенилноста на Венгер.

Ја добива оваа Тотенхем. Дембеле душата ке му ја земе на Елнени

Ја добива оваа Тотенхем. Дембеле душата ке му ја земе на Елнени
Тоа предвреме не можеме да го знаеме. Не би рекол за Дембеле дека е некој ѕвер од играч. Дембеле евентуално можи да го искористи поголемото искуство што го поседува.

Која маскота е Елнени хаха, Роуз го дрибла ли го дрибла Бељерин, место да фати да го удвои и да помогне, крева рака дека е во аут топката (од километар се гледа дека е на линија) и се врти назад по судијата[emoji23]Вакви петарди само Венгер може да донесе :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom