ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.963
- Поени од реакции
- 44.699
Употреби го зборот де.... антиципација 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас Р од Раниери не знаев ко го назначија зато немаше потреба да се смеам.Ама ти не му смееше на Раниери кога го назначија, тоа сакаш да го кажиш?[DOUBLEPOST=1457170550][/DOUBLEPOST]Мислам дека немам пишано, Ван Дајк ми има фатено око. Гарантирам дека на лето ќе фрчат понуди од 20-25+ милиони. Перфектен центар - халф е. И ретко кој онака со топка работи како него. Башка тоа подвижен е, одлично игра со глава и одлично ја чита играта.
Ам, јас барем си признавам. Не викам од 1995 навивам за нивПа за Челзи си, од каде да знаеш.![]()

Ќе победи бе, како неДенес Арсенал не губи. Мислам дека можи и да изненадат и да победат кога никој не очекува![]()

2ка се пиши без многу думање. По утакмица ќе ти кажам зоштоЌе победи бе, како не![]()

Тоа предвреме не можеме да го знаеме. Не би рекол за Дембеле дека е некој ѕвер од играч. Дембеле евентуално можи да го искористи поголемото искуство што го поседува.Ја добива оваа Тотенхем. Дембеле душата ке му ја земе на Елнени