Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Од ненормален лесно можи во ненормални да се претвори :D
Не знам на Томи ( ваљда така се вика) шо му стана и кај виде ви реков муабети од мене.
Се смеевте за Раниери Раниери ќе се прошета до титула ако продолжи вака, и ко ќе се сетиме на почеток на сезона какви муабети се вртеа смеа не фаќа.
Кај виде чоекот провокација во муабетот мој јас еве не знам :unsure:
И јас му се смеев на ганерите, Македонец мислам, беше кога предвиде колапс на Челзи па сега шо треба ако ме трзни Македонец јас да му одговорам провокатор еден мрш таму.

Остај го Томи. Криво му е дека е од Крушево а е на БТ табли. Срцка си ти не се секирај :love:
Абе убо дете е и Томи ама ете го прифаќат и него од време на време. :toe:
Не враќа изгледа се опива по пицерии :ROFLMAO:

Ебате Форстерот, 7 утакмици немаше примено гол, сега од последните 4 гола на Саутемптон, 3 по негова грешка.

Не знам на Томи ( ваљда така се вика) шо му стана и кај виде ви реков муабети од мене.
Се смеевте за Раниери Раниери ќе се прошета до титула ако продолжи вака, и ко ќе се сетиме на почеток на сезона какви муабети се вртеа смеа не фаќа.
И јас му се смеев на ганерите, Македонец мислам, беше кога предвиде колапс на Челзи па сега шо треба ако ме трзни Македонец јас да му одговорам провокатор еден мрш таму.

Srcka taja. Vtornik na Joskata kje bidam, Manaki na shank, ela da se zapoznajme :)

Aбе ако има билтен, океј е то. Да не има некој хард кор мустак, ала Елпида Караманди. Но хард филинг, плис. :D

Ама ти не му смееше на Раниери кога го назначија, тоа сакаш да го кажиш?[DOUBLEPOST=1457170550][/DOUBLEPOST]Мислам дека немам пишано, Ван Дајк ми има фатено око. Гарантирам дека на лето ќе фрчат понуди од 20-25+ милиони. Перфектен центар - халф е. И ретко кој онака со топка работи како него. Башка тоа подвижен е, одлично игра со глава и одлично ја чита играта.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom