Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека се шовеќе од 20, само не ставаа броеви педерите

Тие после 25 ќе си бираат сами, а ние ќе им одобриме во сжлучај тимот да не е појак од тоа што бараме. :)

Тие после 25 ќе си бираат сами, а ние ќе им одобриме во сжлучај тимот да не е појак од тоа што бараме. :)
Ај ке ти направам услуга и ке ти ги пребројам хахахахах[DOUBLEPOST=1457037170][/DOUBLEPOST]@ManUtdChampions 32 сме два пати преброено сo se @dragonsky и @Mad_Coko да потврдат учество посебно драгон дали ке игра затоа што мислам дека Севиља не е опција.
А бившиот ни менаџер сегашен ученик на генерација мислам дека не треба да се прими бидејки откажа во претходната лига :)

Последно уредено:
ќе играм
се пријавив ко шо се сеќавам уште на почетокот

Ама сериозно ако играте. Кој се откаже бан од форум ќе има. Да воведеме ред малце.

Размислете убаво.

10 дена бан од форум кој се откаже или прикаже несериозност. Да нема не знаев после.

10 дена бан од форум кој се откаже или прикаже несериозност. Да нема не знаев после.
Има некој профили шо се активни на форумов ко Арсенал за титула у ПЛ. :icon_lol:

Ама сериозно ако играте. Кој се откаже бан од форум ќе има. Да воведеме ред малце.

Размислете убаво.
Ја ветувам дека една сезона ке ја изиграм, после ке споделам импресии па на крај изгледа ке спремам дипломска :icon_mrgr:

Brutus MI rece da go prijavam, ke igral [emoji83]

Sent from my D2403 using Tapatalk

33 со се Брутус

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

34
Тoј вреди зa двaјцa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom