Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не разбрав, а ме мрзи да читам. Ја легна барем, или си го упропасти животот за џабе? :icon_lol:
ја легнал, затоа во затвор иде ама кратко траело, и ветил наредниот пат барем 10 секунди ќе траело :icon_lol:

:pos::pos::pos::pos:
Не бе крај,денес темава е хумор цела,не отварам више.

Абе да ти ебам телето Џонсон бе,толку да си глуп не е реално.
Скапи во затвор таму слепец,иљадници евра има ,со 15 годишна се заакал.
Вол неписмен.

Малава не била воопшто наивна. Ебати законите в затвор ќе скапи небаре ја силувал :cautious: А како излезе целата работа на виделина?

Мене уопште не ми делува толку страшно работава за да оди некој во затвор, ниту некој ја присилил типкава, ниту и било лошо. Ебати законите, да беше црнец или мигрант ќе имаше плачки на сите страни, а овој сите го осудуваат.

затвор треба да се пикне само за она со 10 секунди, срамота бе :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1457019215][/DOUBLEPOST]
Малава не била воопшто наивна. Ебати законите в затвор ќе скапи небаре ја силувал :cautious: А како излезе целата работа на виделина?
па или таа пријавила или фамилијата нејзина. Сега до крај на живот обезбедени со обесштетувањето. Како ќе дознаеме дека се глупи фудбалериве иначе, немаат рогови. :)

А зошто всушност ќе оди во затвор? Таа го обвинила? Или само заради возраста? Ако е само заради тоа, малку е идиотски. Не дека го оправдувам, глуп е како тротинет, ама затвор за ова ми изгледа малку претерано. Што на пример ако и тој бил малолетен, да речеме неполни 18? Малку е лицемерно сетоа ова, со некој лажен морал во позадина.

Чех го пропушта дербито со Тотенхем, исто така и Кошчиелни.

затвор треба да се пикне само за она со 10 секунди, срамота бе :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1457019215][/DOUBLEPOST]
па или таа пријавила или фамилијата нејзина. Сега до крај на живот обезбедени со обесштетувањето. Како ќе дознаеме дека се глупи фудбалериве иначе, немаат рогови. :)
Ем му се упикала си направила ќејф, ем обесштетување ем типот в затвор ќе оди. Абе ајде

Случај Џонсон, тоа е, age of consent во Британија е 16 години, се под тоа се води педофилија. Лично и јас сметам дека е глупаво, ама ајде.
А оваа малолетната па се прави сега демек е голема жртва, а и се ебело и на неа, се гледа од пораките.
Луд свет.

Ем му се упикала си направила ќејф, ем обесштетување ем типот в затвор ќе оди. Абе ајде
Парите се за нарушен углед, чест и самодоверба, не можела да пише домашно после тоа.

"What happened in his car has turned my life upside down. I have lost all of my confidence. My school work has suffered. "

ја легнал, затоа во затвор иде ама кратко траело, и ветил наредниот пат барем 10 секунди ќе траело :icon_lol:

Па незнам ни баш колку ја легнал "Think we better go in the back next time" и "Just wanted to get your jeans off" за еден BJ изгледа во затвор ќе оди :D

Случај Џонсон, тоа е, age of consent во Британија е 16 години, се под тоа се води педофилија. Лично и јас сметам дека е глупаво, ама ајде.
А оваа малолетната па се прави сега демек е голема жртва, а и се ебело и на неа, се гледа од пораките.
Луд свет.

Таман си е законот, на 15 години дете не размислува правилно и лесно може да биде заведено од некој 28 годишен коњ како Џонсон.

Кај нас најмалце 8 години се оди во затвор за такво нешто иначе, само што возрасната граница е ставена под 14 години. Се смета дека лицето не може здраворазумно да носи одлуки на таа возраст. Кај Британците е 16 години. И кај Американците мислам е исто 16 (рачунајте дека таму полнолетсво се стекнува на 21 година, тука па и во поголемиот дел од светот на 18г.)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom