Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
ја легнал, затоа во затвор иде ама кратко траело, и ветил наредниот пат барем 10 секунди ќе траелоЈас не разбрав, а ме мрзи да читам. Ја легна барем, или си го упропасти животот за џабе?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја легнал, затоа во затвор иде ама кратко траело, и ветил наредниот пат барем 10 секунди ќе траелоЈас не разбрав, а ме мрзи да читам. Ја легна барем, или си го упропасти животот за џабе?![]()

[DOUBLEPOST=1457019215][/DOUBLEPOST]
па или таа пријавила или фамилијата нејзина. Сега до крај на живот обезбедени со обесштетувањето. Како ќе дознаеме дека се глупи фудбалериве иначе, немаат рогови.Малава не била воопшто наивна. Ебати законите в затвор ќе скапи небаре ја силувалА како излезе целата работа на виделина?

Чех го пропушта дербито со Тотенхем, исто така и Кошчиелни.
Ем му се упикала си направила ќејф, ем обесштетување ем типот в затвор ќе оди. Абе ајдезатвор треба да се пикне само за она со 10 секунди, срамота бе[DOUBLEPOST=1457019215][/DOUBLEPOST]
па или таа пријавила или фамилијата нејзина. Сега до крај на живот обезбедени со обесштетувањето. Како ќе дознаеме дека се глупи фудбалериве иначе, немаат рогови.![]()
Парите се за нарушен углед, чест и самодоверба, не можела да пише домашно после тоа.Ем му се упикала си направила ќејф, ем обесштетување ем типот в затвор ќе оди. Абе ајде
ја легнал, затоа во затвор иде ама кратко траело, и ветил наредниот пат барем 10 секунди ќе траело![]()

Случај Џонсон, тоа е, age of consent во Британија е 16 години, се под тоа се води педофилија. Лично и јас сметам дека е глупаво, ама ајде.
А оваа малолетната па се прави сега демек е голема жртва, а и се ебело и на неа, се гледа од пораките.
Луд свет.