- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.276
- Поени од реакции
- 113.259
So koj igra?@Stefan-kobe ja cekam uste Vinci 2:0 za solidna dobivka, da ja branam li
Bouchard minus gemovi za denes.
So koj igra?@Stefan-kobe ja cekam uste Vinci 2:0 za solidna dobivka, da ja branam li
http://www.rezultati.com/utakmica/WYXLI8iK/#detaljiSo koj igra?
Bouchard minus gemovi za denes.
Не ја знам оваа Чанг, така да не знам што да ти кажам. Ако е некоја што брза и што пробува да сипа винери ќе ја тепа 2-0, пошо Винчи за таквите е измислена, ги убива со Слајсови. Али ако е некоја што е цврста и стабилна у размени, може и има шанси. Мој совет пошо се жени сепак брани ја, али ипак ти си знаеш најдобро со каков буџет располагаш.
Daj pusti link od taa amerikanska/avstraliska web strana,nba igraci granici ?Bi trebalo da vleze,ama se raspukaa ovie teksasite epten.Ako prodolzat vaka,ke gi izmetat.Potop na povidok.Toa e loso za dvajcata. Jas ke si legnam,nema nadez za svabata.[DOUBLEPOST=1456710903][/DOUBLEPOST]Vlaga Nowitzki 10 sekundi,mu pusta topka na Barea tri metri povisoko od nego,otide vo aut topkata i posle toa si sedna na klupa.Zavrsi rabota.Si oblece trenercinjata,si se zakopca i si uziva.
Lele covece sto mi se slucuva koga ja cekam poslednata utakmica.. Imam cel roman da napisam. Ovie kosarkarite a posebno tenisot me kine. Middleton nikad nema da go zaboravam,toj mi e br.1 na listata malerski potezi.
Od 81-69 i dve slobodni za Towns,rezultatot sega e 99-74..
Batum,Deng,Vucevic i Oladipo lagano,osven Valanciuna,Lowry ne igrase .Go imam Vucevic i Valanciunas + .mozda i najsiguren ti e Oladipo,no kaj nego e faktor samodoverba,ako vleze dobro posle prvi 5min,lagano ide +,isto i Batum e dobar - .
Za drugive dvajca,neznam,bgm .
Ne se znae dali ke igra DeRozan..Bez nego Valanciunas ke vleze lesno,ama sekako bi trebalo da vleze. Gledav nesto totalive sporedbi i poveke kladilnici go davaat Oladipo 17,5(15,5 jas go imam),pa najverojatno ke vleze .
Dallas-Minesotta + ?
Lowry 21.5+ .totali retko igram,iako mislam ke ide plus .
Deng na 16/15.5- .
Vecer treba da igra Joe,takada nema da ima veke tolku topki za nego .
Isto i Dragic forsira u posledno vreme,realen minus e .
Me zakla Nowitzki.Lele sto se sluci so nego..Cetvrtiot faul bese napraen cist so namera.Ne mu se igrase,ne bese nesto saglam.Go stava Carlisle na 2 min pred kraj na treta,frla vo aut Nowitzki i odma izlaga.Igrac od kalibrot na Nowitzki sigurno ne vlaga za eden napad.Sam si izleze,mater mu ebam.Batum,Deng,Vucevic i Oladipo lagano,osven Valanciuna,Lowry ne igrase .
Za vecer
Lebron 25.5+
Howard 15.5+
Okafor 18.5-
Favors 17.5+
Barton 17.5+
Uplata 300den.Marbet
Super ponuda denes ,samo koi 3/4 da se odberat na pogolem vlog .
Drugo sto vredi od Zlatna,Harris 12.5+,Paul 22.5-,Wall 20.5- i Cousins 26.5+ .
Daj pisi ja taa stranata od nba igraci granici ..americka/avstraliskata .Me zakla Nowitzki.Lele sto se sluci so nego..Cetvrtiot faul bese napraen cist so namera.Ne mu se igrase,ne bese nesto saglam.Go stava Carlisle na 2 min pred kraj na treta,frla vo aut Nowitzki i odma izlaga.Igrac od kalibrot na Nowitzki sigurno ne vlaga za eden napad.Sam si izleze,mater mu ebam.
Rano e za kosarkarive,da vidime sto info ke ima do posle. A Barton mislam deka ke go igram sigurno. I Lebronot odmoren sega,moze ke zapne jako.
Ne znam kako bese a i sega ne mozam..Ke ja pobaram pokasno i ke ti pratam.Daj pisi ja taa stranata od nba igraci granici ..americka/avstraliskata .
И на 3/6 и 4/6?Колку е минимална уплата на 3/7 и 4/7?