Go imam Vucevic i Valanciunas + .mozda i najsiguren ti e Oladipo,no kaj nego e faktor samodoverba,ako vleze dobro posle prvi 5min,lagano ide +,isto i Batum e dobar - .Batum 13,5- , Oladipo 15,5+,Nowitzki 17,5 +,Vucevic 19,5+ ,Robin Lopez 11,5+ i Valanciunas 12,5+ .. Ti nieden od ovie nemas ama sto mislis..
Лаганица.Lebron ne igra, Cavs se 2-12 bez nego, taka da Washington 1 I Irving +
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ne se znae dali ke igra DeRozan..Bez nego Valanciunas ke vleze lesno,ama sekako bi trebalo da vleze. Gledav nesto totalive sporedbi i poveke kladilnici go davaat Oladipo 17,5(15,5 jas go imam),pa najverojatno ke vleze .Go imam Vucevic i Valanciunas + .mozda i najsiguren ti e Oladipo,no kaj nego e faktor samodoverba,ako vleze dobro posle prvi 5min,lagano ide +,isto i Batum e dobar - .
Za drugive dvajca,neznam,bgm .
Lowry 21.5+ .totali retko igram,iako mislam ke ide plus .Ne se znae dali ke igra DeRozan..Bez nego Valanciunas ke vleze lesno,ama sekako bi trebalo da vleze.
Dallas-Minesotta + ?
Ако ти е во копачка би требало на страната да ти напише колку ќе ти е добивка откако ќе завршат утакмиците.Прегледај го приврзокот 140313
Ако излезат лион и јувентус добивката колку ке бидне ?
2500 , од око вака.. плус минус 200 ....Прегледај го приврзокот 140313
Ако излезат лион и јувентус добивката колку ке бидне ?
Haha ne go igraj nego ic.Samo asistira a gledam na kraj pocnal da sutira ama dzabe.Jas posle 3/4 ne go ni gledav ic.Prvo poluvreme samo trcase.Излеа само ја го иам мртвиот французин батум + сиротиот 0 поени има хахаха
Колку одвратен човек ми е Hezonja,не ради друго туку ради мртвите коментатори на спортклуб што го форсираат а реално Бојан Трајковски е боље од него,иначе не знам ни ја зашо го стаив Батум плус,мислев дека ке го затворат ептен Кемба,што и погодив,али па претпоставував дека ако него го затворат по default треба да се иде преку Батум пошто друга звезда нема,ама очигледно се излажав и тоа бајги,Иначе за тоа дали некој ке игра или не можеш да пратиш на http://www.rotoworld.com/ . одбираш само NBA доле кај Player News и тоа е тоаHaha ne go igraj nego ic.Samo asistira a gledam na kraj pocnal da sutira ama dzabe.Jas posle 3/4 ne go ni gledav ic.Prvo poluvreme samo trcase.
A mrtviot vo evrotip mi go kucase +,za pola minuta stignav i mi smeni.A prv na tiket mi bese,od + ,- da ti kuca.
Go staviv ovoj Drummond crepot minus,ne mi bese vo plan..
Da znaes deka Hezonja ke igra prv sostav,stavas eden milion i si uzivas. Samo 6,5 mu bese totalot. Ama takvo nesto nema sansa da se doznae.
Se ocekuvase DeRozan da ne igra denes,a na kraj toj igra i si gazi,a Lowry ne igra.Колку одвратен човек ми е Hezonja,не ради друго туку ради мртвите коментатори на спортклуб што го форсираат а реално Бојан Трајковски е боље од него,иначе не знам ни ја зашо го стаив Батум плус,мислев дека ке го затворат ептен Кемба,што и погодив,али па претпоставував дека ако него го затворат по default треба да се иде преку Батум пошто друга звезда нема,ама очигледно се излажав и тоа бајги,Иначе за тоа дали некој ке игра или не можеш да пратиш на http://www.rotoworld.com/ . одбираш само NBA доле кај Player News и тоа е тоа
Jas u nekolku navrata,radi toa sto igraat epten rano sabajle,nema da go pisam nekoj igrac .Se ocekuvase DeRozan da ne igra denes,a na kraj toj igra i si gazi,a Lowry ne igra.
Ovie od Orlando poludea.Gi imav na pik Hezonja i Gordon,ama aj rekov podobro da gi igram glavnite igraci a kako sto stojat rabotite site ke prefrlat. Oladipo 12 poeni(uste 4),Vucot 10 (uste 10),Hezonja vleze a na Gordon mu trebaat uste 4.Kako i da gi igrav,ke vlezea.Da ne napraam maler samo.
Drummond 0 poeni,shut od igra 0/3. Batum 2 poeni. Sega za sega neverojatno dobro.Ke go cekam posleden Dirkules 17,5+,samo neka prodolzat ovie vaka.
Ama ova kako pred nekoj den so Middleton.Super odese i na kraj nisto.Iako ne veruvam Nowitzki vo kontra od tabla da mu pusti na svoj igrac i bas za dva poeni da me padne..
A jas Batum go izigrav poradi toa sto na nekoja americka ili avstraliska kladilnica,ne znam tacno..Batum bese 10,5 i aj rekov ke go uplatam minus.