DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Ова Laurel коќе подзини во секој момент очекувам некој да и сврши на лице веќе аман нека писка кога веќе мора ама немора на секое да и ја кажват фацата подзината.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најакото е шо и во оваа нова најава го вели истото, менва пристап секоја сезона т.е. секоја нова епизода. Најпоќе ме нервира то шо Оли бар онај стрипскиот е саркастичен, интересен се заебава овај на фаца мртов ладен ни една емоција не знај да одлугуми освен коќе ги подстегни очињата демеке лут.Серијата полека но сигурно се претвора во ТЕШКА ТИЊА,додуша и од првата сезона наликуваше на тиња,ама сега е толку тињосана шо не се гледа дното...
Едно време ми беше интересна,сега ја гледам само заради радозналост,да видам шо смислиле НОВО,од нивниот далеку познат ХОЛИВУДСКИ РЕПЕРТОАР...
Прво се бореше против Малколм Мерлин,па од најголем негативец другарчето му стана сојузник и втор татко на неговата сестра,па сега во четврта пак се скараа со Малколм откако му ја ебаа раката на стариот,па сега пак дежа ву ситуација,МАЛКОЛМ ВЕРСУС ОЛИ...
Во втора сезона со неговиот BFF Слејд се скараа за некоја сишо ја отепал некој на пуст остров,а шо е најјако Слејд му се налути на Оли за пичицата која не ни знаеше дека е предмет на симпатија и скриени страсти од страна на Слејд....
На крај испотепа се живо и диво Слејд за една РИБИЦА...
Во трета сезона,борба со ЛИГАТА НА АТЕНТАТОРИТЕ,УБИЈЦИТЕ итн,преживува Оли убод од меч КОЈ ГО ПРОБУШИ МУ ЕБА ПИПЕРОТ,и тоа со тревки го спасија,па после истата таа ЛИГА му нуди договор да е нејзин тренер...
Па на крај успеваат да го "убедат"да го преземе нивното кормило од кое цитирам"НЕМА ЗАМИНУВАЊЕ",и откако по триста ЗАПЛЕТИ,РАСПЛЕТИ,УТАКМИЦИ СО СТАРИОТ РАЗ ќе стане новиот РАЗ А ГУЛ,по некоја случајност си заминува без ОШТЕТА,сите среќни сите задоволни...
За тие флеш мемории кои водат назад кон островот,па искуствата со АРГУС,Кина и слично СЕ Е КАЖАНО....
А оваа четврта сезона е epic ,хаха....
Абе само воведот да го види човек и јасно е се,кој дегени го смислиле воведот во 4та сезона,ццц,ПРЕТХОДНИОТ ПРИСТАП НЕ БЕШЕ ДОВОЛЕН,ПА МОРАШЕ ДА СТАНАМ НЕШТО ДРУГО,МОРАШЕ ДА СТАНАМ ДРУГА ЛИЧНОСТ,МОРАШЕ ДА СТАНАМ ЗЕЛЕНАТА СТРЕЛА...
Ааааа кој дебили човече живеат во Америка и земаат тешки милиони пишувајќи сценариа,ццццц,ретардоси....![]()
Серијата е ЈЕБЕ ЛУД ЗБУЊЕНОГ...Најакото е шо и во оваа нова најава го вели истото, менва пристап секоја сезона т.е. секоја нова епизода. Најпоќе ме нервира то шо Оли бар онај стрипскиот е саркастичен, интересен се заебава овај на фаца мртов ладен ни една емоција не знај да одлугуми освен коќе ги подстегни очињата демеке лут.
А што да пишуваат кога имаат само 200 години држава и сите филмови се од европско и азиско потекло .Битно си пунат буџет ,а ние гледаме глупости овдека со толку време историја и нација.Серијата полека но сигурно се претвора во ТЕШКА ТИЊА,додуша и од првата сезона наликуваше на тиња,ама сега е толку тињосана шо не се гледа дното...
Едно време ми беше интересна,сега ја гледам само заради радозналост,да видам шо смислиле НОВО,од нивниот далеку познат ХОЛИВУДСКИ РЕПЕРТОАР...
Прво се бореше против Малколм Мерлин,па од најголем негативец другарчето му стана сојузник и втор татко на неговата сестра,па сега во четврта пак се скараа со Малколм откако му ја ебаа раката на стариот,па сега пак дежа ву ситуација,МАЛКОЛМ ВЕРСУС ОЛИ...
Во втора сезона со неговиот BFF Слејд се скараа за некоја сишо ја отепал некој на пуст остров,а шо е најјако Слејд му се налути на Оли за пичицата која не ни знаеше дека е предмет на симпатија и скриени страсти од страна на Слејд....
На крај испотепа се живо и диво Слејд за една РИБИЦА...
Во трета сезона,борба со ЛИГАТА НА АТЕНТАТОРИТЕ,УБИЈЦИТЕ итн,преживува Оли убод од меч КОЈ ГО ПРОБУШИ МУ ЕБА ПИПЕРОТ,и тоа со тревки го спасија,па после истата таа ЛИГА му нуди договор да е нејзин тренер...
Па на крај успеваат да го "убедат"да го преземе нивното кормило од кое цитирам"НЕМА ЗАМИНУВАЊЕ",и откако по триста ЗАПЛЕТИ,РАСПЛЕТИ,УТАКМИЦИ СО СТАРИОТ РАЗ ќе стане новиот РАЗ А ГУЛ,по некоја случајност си заминува без ОШТЕТА,сите среќни сите задоволни...
За тие флеш мемории кои водат назад кон островот,па искуствата со АРГУС,Кина и слично СЕ Е КАЖАНО....
А оваа четврта сезона е epic ,хаха....
Абе само воведот да го види човек и јасно е се,кој дегени го смислиле воведот во 4та сезона,ццц,ПРЕТХОДНИОТ ПРИСТАП НЕ БЕШЕ ДОВОЛЕН,ПА МОРАШЕ ДА СТАНАМ НЕШТО ДРУГО,МОРАШЕ ДА СТАНАМ ДРУГА ЛИЧНОСТ,МОРАШЕ ДА СТАНАМ ЗЕЛЕНАТА СТРЕЛА...
Ааааа кој дебили човече живеат во Америка и земаат тешки милиони пишувајќи сценариа,ццццц,ретардоси....![]()
Абе типкава кога се појави у серијава? Интересна беше ко лик, али не знам зашо ми изгледаше ко да пробуваат да ја напикаат у серијата? Kао дојде, си изнакажа битни детаљи за нејзе и дим да ме нјама.You go gal. Daaaaaaaaaaaaaaaaang ...
![]()
Виксен ја претставија во Ероу Универзумот летото, преку мини анимирана серија која одеше на CW Seed (6 епизоди од по 5 минути = пола саат).Тоа беше своевиден тест, обид на CW да го збогатат ростерот на ликови со нова женска хероина, на која ќе и' дадат кратка ориџин приказна и ќе ја сврстат со Флеш и Ероу (таму всушност и' ја запознаа они), а без да и' прават посебно шоу, или постепено да ја инфилтрираат т.е. вложуваат во неа преку некоја од сериите. Пробаа за да видат како ќе помине така, дали на публиката ќе и' фати око и дали ќе има поддршка. Коментарите на крај беа позитивни, па сега решија да ја претстават и in live TV action. Ја потврдија иначе Виксен и за втора сезона пак во анимирана верзија (се надевам само дека овој пат ќе трае повеќе) ииии могуче е доколку ја потврдат и Legends of Tomorrow за втора сезона, таму Виксен да фати подолгорочно место на ТВ.Абе типкава кога се појави у серијава? Интересна беше ко лик, али не знам зашо ми изгледаше ко да пробуваат да ја напикаат у серијата? Kао дојде, си изнакажа битни детаљи за нејзе и дим да ме нјама.
Оу кул, не ни знаев дека напраиле вакво нешо за нејзе. Затоа ми беше чудно шо Оли реше "we had an animated encounter", прилично self-aware ако ме прашаш мене. Осим ако има некое објаснување за тоа. Иначе фала шо кажа, баш ке проверамВиксен ја претставија во Ероу Универзумот летото, преку мини анимирана серија која одеше на CW Seed (6 епизоди од по 5 минути = пола саат)..
Ред Џохн, убиецу на мојот љубен...Толку е тапа Оливер шо инвалид стана и си замина.
Драмиве![]()
Ред Џохн, убиецу на мојот љубен...Зошто ми оставаш впечаток као да му љубомориш на Оли?
Ич не го сакаш...
Напротив, одлично глуми, за разлика од Д флеш, на пример. Ми иде на нерва детето.На лошата глума да му љубоморам?
Напротив, одлично глуми, за разлика од Д флеш, на пример. Ми иде на нерва детето.![]()