sankerce
прогресиФ
Секоја година едни те исти "најдобри" земаат "златна" бубашарба на популарноста. Веќе не го ни гледам, безвезе е. И Сашко, буразеру, пензионирај се. Мислам, сериозно отече со истите муабети секоја година!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ако се сконцентрираш изолиран во соба, во потполна тишина, ќе чуеш како Калиопи куца текст за на ФБ каде што плука све од А до ЖЧудно како Калиопи и Влатко Стефановски не земаа бубамари![]()
Баш прееска му спомнав на татко ми, вика абе ќе и дадат нејзе ама дома ќе и ја однесат пошто ако и дадат да збори тука ќе неможат да ја избркаат после, ќе почне да плаче, гони ми ја бре у пичку матерако се сконцентрираш изолиран во соба, во потполна тишина, ќе чуеш како Калиопи куца текст за на ФБ каде што плука све од А до Ж![]()

Кој Жаре бе? Еден на еден?Најголемиот очај беше годинава хумор 0 и шо концептот од лани со актерине од театар комедија кој не ми се ама ич смешни. Ај тоа ок Ама да ги оставиш 2 сати они да дрндат , а сите го чекаат Коцев е нешто што нема смисла. Потоа многу малку ремет удри Сашко па уште натписите дека Заев станал и си заминал коа почнале шегите за него ми иде да пишам на тие новинари и ја да бев ќе си заминев на таква лоша и очајна програма. Незнам според мене најдобрите бубамари беа кога водеше Тони. Ја би го вратил него или да води Жаре евентуално. Па мајка му Раде Рогожаров подобро шоу ќе има од Тино и Атанас!
Видеово??? Убав мајтап, се смееата двата. Како вели Тони Михајловски, исто ко конгрес да е.Многу шабанарија... Големо браво за дуетот Селимова Желчевски

Не знам зошто Исмаил Лумановски се срами со неа, поштено си растури потоа со Влатко.Љубојна се можеби најквалитетниот и најконстантен состав години наназад општо во македонската музика. То што не можиш да ја свариш е друг муабетВидеово??? Убав мајтап, се смееата двата. Како вели Тони Михајловски, исто ко конгрес да е.
Онаа од Љубојна колку не можам да ја сварам тоа чудо е, која етно група бе со трубачите, па на крај зеде да рапува нешто.Не знам зошто Исмаил Лумановски се срами со неа, поштено си растури потоа со Влатко.

Можда беа едни од поквалитетните етно состави до пред една/две години се додека не убација у бенд и труби и гитари и тапани и триста тракатанци, тоа не е етно, некој авангарден тип на музика со измешани правци што уопште не звучи добро туку хаотично, барем според мене. А за стилот да не правиме муабет, не ја следев цела бубамара али случајно фатив еден нејзин концерт на мтв, фризот ко пејачот од Скрилекс, некој недефиниран викторијански/готик стил со даркерска шминкаЉубојна се можеби најквалитетниот и најконстантен состав години наназад општо во македонската музика. То што не можиш да ја свариш е друг муабет
Инаку досега не сум изгледал ниту една Златна Бубамара. Вчера фатив само некои делчиња дури чекав да ми се симни филмот. Онака стандард дрн дрн јариња....
болно за очи.Апсолутно грешен муабетМожда беа едни од поквалитетните етно состави до пред една/две години се додека не убација у бенд и труби и гитари и тапани и триста тракатанци, тоа не е етно, некој авангарден тип на музика со измешани правци што уопште не звучи добро туку хаотично, барем според мене. А за стилот да не правиме муабет, не ја следев цела бубамара али случајно фатив еден нејзин концерт на мтв, фризот ко пејачот од Скрилекс, некој недефиниран викторијански/готик стил со даркерска шминкаболно за очи.
А негде прочитав имала и непристојно деколте на доделувањево што уопште не доликува ако се земат у обзир жанрот на музика и годините.

Поединечно можеби, ама заедно хаос се.Апсолутно грешен муабет
Во Љубојна се собрани моментално едни од најдобрите музичари во Македонија (не знам колку си запознаена со сите поединечно еден по еден од составот на бендот)![]()
Не се хаос. Можеби не ти трпи слухот сложен звук. Си размислила и за то нешто? Или да пуштиш фјужн џез и ќе речеш што е ова секој лупа што му сака душата, не е тоа хаос, едноставно не си навикната да го слушаш то нешто.Поединечно можеби, ама заедно хаос се.