Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Спалети. Така се покажува авторитет. Никој играч не смее да се смета за поголем од тимот како целина. Тотална непрофесионалност од страна на Тоти. Такви изјави може да се очекуваат од млади и неискусни играч, а не од 20 годишен ветеран.

А кога Конте го седна Дел Пиеро на клупа нечинеше. -_-

Мразам што го кажувам ова ама ич не му чинеше изјавата. Тоти е голем фудбалер, легенда, голем хуманитарец и добар човек, али има еден проблем, големо му е егото..

Ради тоа, на оваа ситуација нема да има корекција,нема назад се отиде у курац, можеби тие пет минути против Реал му беа последните во дресот на Рома а и воопшто како фудбалер:place:[DOUBLEPOST=1456067520][/DOUBLEPOST]
И ти најде од каде да го информираш, ова нашите новинари една изјава не можат да ја пренесат како треба.
Како може вчера Тоти да зборува во изјава за одлуката на Спалети да не го повика, кога одлуката е донесена денеска, а изјавата на Тоти е од вчера?? Аматеризам..

Последно уредено:
Дел Пиеро последната сезона под водство на Конте, грееше клупа, ама ќутеше... кога ќе му дадеа шанса влегуваше, несакаше раздор да прави во екипата. Си знаеше дека годините го стигнаа, и неможе веќе првотимец да биде, па полека се помири со тој факт. Ама затоа и со титула си замина :love:

Сви на окупу вчера :icon_lol:

12744213_981384555278582_834637547706135153_n.jpg

Тоти...шта речи. Мое мислење е дека сам си го направи ова. Зашто како сите легенди не направи и он?! Да си се пензионира додека уште беше "активен играч"... Како направи Занети, Малдини, Роналдо, Бати.... овој ги начука 39 и уште мисли дека е младич. Премногу се реално. Теребаше пред 2 год да си се пензионира во активна сезона, да се опрости и тоа е тоа, фала пријатно. Емотивно ако е врзан за клубот убеден сум дека за него ќе се најде место во Рома (на функција). Сам се доведе во ваква ситуација и секој тренер би го направил истото, не само Спалети.

Го избркал и од соблекувална наводно :icon_lol:

Судир на две ега од двајца што не треба воoпшто толкаво его да имаат, пошто реално не се никаков курац посебно .
Ни Тоти смее да се понаша вака во критичен дел на сезоната кога екипата се стави во некој колосек и фати добар пат , ни па овој сељаков смее толку да е дрзок и да се понаша како да измислил тренерски занает и има кузнае каков кредит во Рома стекнато.

Ова е општо Рома, онака сумирано, говно од клуб и организација.

Затоа никад нема да биде легенда за мене мртвиов... Со неговото сељачко (не е селско туку сељачко) понашање никад нема да стане легенда, уште кога му мавна клоца у сред игра на Балотели си реков овој не е пример за младите генерации..

Еј, а некој од овде пред некое време го ставаше Касиљас у иста реченица со Буфон. :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL: Ја мислам дека срамота е такво нешто да се спомене, видете го како се срами во Порто, и после ќе речат Мурињо ваков или онаков пошо го оставаше на клупа у Реал.

Еј, а некој од овде пред некое време го ставаше Касиљас у иста реченица со Буфон. :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL: Ја мислам дека срамота е такво нешто да се спомене, видете го како се срами во Порто, и после ќе речат Мурињо ваков или онаков пошо го оставаше на клупа у Реал.
Тоа што ти си паднал на спортска не го мења фактот дека Касиљас е светска класа голман и тука негде со Буфон.

Една од причините поради која не им приговарам на управата на Јуве за непродолжувањето на договорот на Дел Пиеро е токму стравот дека во одреден момент нема да може да ја поднесе клупата и ќе се деси нешто вакво. Иако зборуваме за сосема различни работи, сепак ситуацијата на Тоти докажува дека легендите треба на време да се пензионираат, уште додека сите очи се вперени кон нив за да си заминат во најдобро светло.

Тоа што ти си паднал на спортска не го мења фактот дека Касиљас е светска класа голман и тука негде со Буфон.
Ти реков скини ми се од куров и не ме замарај. Не ги читај моите постови, не ме цитирај, прави се ко да не постојам. Кур мој е тука негде со Буфон, класичен месечар, срамота е во иста реченица да се спомнат.

Ти реков скини ми се од куров и не ме замарај. Не ги читај моите постови, не ме цитирај, прави се ко да не постојам. Кур мој е тука негде со Буфон, класичен месечар, срамота е во иста реченица да се спомнат.
Оди напиј се вода, видно си вознемирен.

Според твојата ретардирана теорија тогаш и Надал не е рамо до рамо со Новак и Федерер пошто губи од Тием и тој уругваецот вчера грмехехехехеххее[/quote]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom