Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
леле радости е темава:oeoeoe: после кикс на Јуве...

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Да си се самоцитирам, која несреќа ја навлеkвам секој ебан пат.
Никогаш повеќе не ги фалам. :D

Ќе си продолжев да си ги фалам Јуве, ама некое срање се случува секогаш кога го правам тоа.
Исто како последните 5 пати кога Јуве ме паѓаше на ливче, последен пат ја пишав против Сасуоло.

Од тогаш ни ги пишав ни ги пофалив и се си беше во ред. :)

Sent from my D2403 using Tapatalk

Ја сменија формацијата бла бла затоа кикснаа.
Абе кажете толку ги бива Стураро и Переира. [emoji1]
Переира уште не е фит за цел натпревар нит заздравен прв меч му е после повредата, проблемот е немаше кој да игра Кедира го остаја во Торино да не се повреди, Лемина сега се врати од повреда, Погба уште е во филмот - Супер Ѕвезда од пред 2 утакмици не е излезен мајмунот.

Налет то денес си мислеа дека против Баерн играт со гла се кладам дека наместо играчи во дрес на Болоња гледаја играчи во дрес на Баерн.

Штета што не е спремен иначе он е најдобар на својата позиција.
А Хернанес го купивте за собирање топки. [emoji1]

Имаат среќа јувенташите што Наполи нема ни бод да помириса во понеделник. :icon_lol:
Јас ја уплатив на 600 ден. сингл уште пред да киксне Јуве, па ќе видиме.

леле радости е темава:oeoeoe: после кикс на Јуве...
Ќути брат, сега се прибирам, кафана праевме сите. Џонтра и Стек продолжија во Вокс да бркаат малолетнички.

Ќути брат, сега се прибирам, кафана праевме сите. Џонтра и Стек продолжија во Вокс да бркаат малолетнички.

мешаш радости со славање.... твој проблем. Мене поише на детска радост ми изледа темава сега не на кафани и вокс

Последно уредено:
моментот кога бонучи требаше да добие жолт картон, а судијата само му даде опомена , а ако му дадеше жолт картон ќе требаше да го пропушти натпреварот со интер а на некој тоа не му одговара. ХМ ?
12717315_10156497670935487_398439734557784620_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom