UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Како што безвезна беше титулата есенски првак така безвезни ќе се 15-те победи по ред ако заклучно со 38-мо коло Јувентус не е прв. Засега според поените и играта исто покажаа Наполи и Јувентус, разликата меѓу нив е само ЕДЕН ЕБАН БОД. Не знам од каде дрскоста да заклучувате дека Наполи не направил ништо кога само еден поен е позади Јувентус, и тоа во тема на ЛЕ каде што фокусот требаше да биде врз дебаклот на Јунајтед.:sakasuste:
Одлично од твоја страна што го потсетуваш дека разликата е 1 бод а не 10 па може ќе му текне какви глупости тресе со тоа дека никој освен Јувентус не заслужувал титула.

Им удри у глава серијава победи, ќе треба Донадони сеа да ги спушти малце на земја :Д

Па и Наполи ги тепаше Јуве у првиот дел на сезоната, и тоа играше апла подобро од Јуве тогаш него Јуве од нив прошлиов викенд. Ја не знам што толку летнаа во облаци, во ред, фаворити се за Скудето, најсилен тим имаат, но никако не смее да се отпише и Наполи, барем не сега за сега. А на Јуве тек допрва тешкото му доаѓа, почињаат и европските настапи, згуснат распоред, ќе биде пеколно.
Да сме реални, европските настапи им завршуваат. :D

@Makaron брат кул лик си :icon_mrgr: али според она што го напиша човек ќе извади заклучок дека титулата во Серија А на Јуве му е дадена од Господ и дека друг не смее да помисли да ја освои. Не оди така тоа, сезоната трае 38 кола и не се битни само последните 15, туку и оние пред тоа, а и оние после тоа. Не може да не ги земаме во предвид првите 10 кола кога игравме како тим кој се бори за опстанок и мачење беше да се гледа како примаме голови од Киево и Болоња во првите 5 минути.

Наполи одлично игра сезонава, а и не може да се каже дека не инвестираа, бидејќи составот не им баш со слободни играчи направен. Игуаин, Калехон, Албиол, Жоргињо, Алан и другите тоа е платено со пари не е од небото паднато.

Стефи извести не на форумов тука коа ќе се мажиш и ќе ти купиме дримбокс, да моеш на раат да глеаш Мелбурн со БриЗбејн и да ловиш талентирани бугари и срби шо леб бараат у земјата на кенгурите!

МитиланД глеала бе -.- :Д Коцкарка :Д
Не ми треба дримбокс за да гледам Мелбурн - Бризбејн во живо ги гледам нив ;)
Поарно нив, отколку Милан, Интер и перде да фатам на очите на младост.

Ќе си продолжев да си ги фалам Јуве, ама некое срање се случува секогаш кога го правам тоа.
Исто како последните 5 пати кога Јуве ме паѓаше на ливче, последен пат ја пишав против Сасуоло.

Од тогаш ни ги пишав ни ги пофалив и се си беше во ред. :)

Sent from my D2403 using Tapatalk

Кое одвлекивање од главната тема шо требаше да биде еј ,спиннување на нивоУ...
:D
Адуриз, еј мамојебач, и он и Џонас се препородија одкако ја напуштија Валенсија :uzi:

Наполитанките се ептен изротиран состав,донекаде и логично,ама и вака изедначена утакмица изиграа со Виљареал.

Стефи извести не на форумов тука коа ќе се мажиш и ќе ти купиме дримбокс, да моеш на раат да глеаш Мелбурн со БриЗбејн и да ловиш талентирани бугари и срби шо леб бараат у земјата на кенгурите!

МитиланД глеала бе -.- :Д Коцкарка :Д
Koga ke se omazi,nema kako site zeni vo nedela da stanuva rano da zavrsi obvrski po doma,ovaa ke trca japoncite da gi fati :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ха, ха. "Полувреме" е на двомечот сега. Ќе го преокренеме резултатот. Гарант давам. :)
Битно незгодни беа, знам дека ќе ги помините ама ако не се сменат некој работи за брзо во Јунајтед ништо чудно и да не ги помините :icon_mrgr:

Битно незгодни беа, знам дека ќе ги помините ама ако не се сменат некој работи за брзо во Јунајтед ништо чудно и да не ги помините :icon_mrgr:
И двата гола што ги примивме беа по наша грешка. А во нивната одбрана имаше милион дупки. Како и да е верувам во пролаз во осмина-финалето.

0-0 со Болоња, не ја заслужуваат титулата. :misticen::misticen::misticen:
То е тој комплекс на ниска вредност.
Барем да почекаше саaт време, да изгледаше како да не ти е гајле.

То е тој комплекс на ниска вредност.
Барем да почекаше саaт време, да изгледаше како да не ти е гајле.
Нема чекање, мора да те кинам коа пласираш ретардирани аргументи. Кај беше кешот на утакмицава потсети ме? Пошо Болоња како што знам има многу помалце пари од Јуве.

Незаслужен бод за Болоња, како што пишав и у Серија А, кој фактор е Болоња од втора лига дојдоа и бод да им земат на Јувентус. Едноставно не смее такво нешто да се деси.

И старото добро, комплекси :pos:

Макарон иди малце нека те фати промаја, у тотален хаос си деновиве. :D

Ајде чао. :D :D :D:cool::kuracc:

12717656_1117416298270691_8304107374100579991_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom