Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мило ми е што се сложуваш со останатиот дел од постот :)[DOUBLEPOST=1455982736][/DOUBLEPOST]

Ако Хендерсон во овој клуб, во овој состав не покажува жар и муда, покрај Шкртел, не знам кој покажува.
osven skrtel i sega can i milner drug igrac ne gledam shto pokazuva borbenos ako ne drugo...

Гледај ги бе како од Долина на волците се. :D
12705736_1051198381588498_178461114211837452_n.jpg

Гледај ги бе како од Долина на волците се. :D
12705736_1051198381588498_178461114211837452_n.jpg
Леле сите Турци се вакви. Го следам поодамна на Инстаграм и Туран, секоја втора слика му е со екипата :lolzz:

Баш сакав да ја постирам сликава. Види ги бе кој суртуци се. Џан им е малку поубав (@Ilumious :D) ама џабе бе дечко, ко излегува со овие ропациве со 0 го множам.

Со исти (слични кошули) ко некој ѓупски бенд се.

Marko Grujic since signing for Liverpool: "I receive more offers from girls than before. There are no serious 'offers' though. I'm still single."
Овај па отепаниов, се понаша ко да нема женска видено.

Со исти (слични кошули) ко некој ѓупски бенд се.

Marko Grujic since signing for Liverpool: "I receive more offers from girls than before. There are no serious 'offers' though. I'm still single."
Овај па отепаниов, се понаша ко да нема женска видено.
Овај ко тебе е. Дупи и фрла :D
Така слушнав де :icon_lol:

Ти кажа 15тина играчи. Ќе видиме на лето :)

Кај сум кажал 15тина ??[DOUBLEPOST=1456052036][/DOUBLEPOST]Дедвуд во 2011 беа Пачеко,Кончески,Инсуа,Полсен,Јованович,Ел Жар,Деген,Нгог,Киргиакос,Ајала,Џо Кол,Еклстон,Аквилани,Вилсон итн итн. Никој од овие не играл константно прва постава ама сметаа у тим пошто не беа квалитет и фаќаа место во ростер.

Денеска дедвуд се = Балотели,Лалана,Ален,Лукас(клупа може),Енрике,Бентеке,Илори,Алберто,Богдан ,Виздом,Фланаган,Синклер,Тешеира итн итн.

Најголемиов дел да се исчисти летово ќе биде премија,а дај боже сите овие. Па да видиме после до кај сме.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom