League of Legends

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Ај ако може совет од поискусните.

Како да ги "наредам" masteries за AP ( ability power) шампиони?
Main lane ми е мид, платинум 3 дивизија ама немав играно 5 месеци па се пуштив сеа брзо ме паднало голд 1, ако ти треба помош аддни ме ко ќе можам за дуо ќе ти помогнам или било шо пиши ми на фејсбук :)
За прашањето... Мене за секој херој посебно ми се подесени, ако сакаш само едни мастерис за AP mage побарај на гугл syndra build s6 па според нејзините направи.
Ако ти е мејн лејн мид учи ги le blanc, fizz, syndra, lux, victor... Veigar и Ryze не се играни ниту пак се вклопуваат добро во тим, посебно вториов е обично топ лејн. За шо треба пиши ми на фејсбук :).

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Се да ебам стасав Diamond 4...3 губиш,една тепаш.Се до банојте било,мамата ни еба Malphite

R

red.devil

Гостин
Не прецизирав, само што станав, токму тоа и ми требаше за шампиони ко Veigar, Annie, Ryze... Фала!
Рајз модифициран е? Не скалира повеќе со капацитетот на мана шо го има?
Ако уште скалира со маната, тогаш за него фокусирај се на ајтемите кои што ти даваат мана и поразлично за нијанса би било од другиве што ги наброја. За да му извадиш максимум. :)
Ја избришав играва. Премлад сум за да го трошам здравјево на неа. Може кога ќе подостарам малце ќе ја продолжам. Сеа не фала.
Сега се разбираме зошто те прашав пред некое време дали уште играш. :LOL:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Ryze e machine gun.Ако знаеш да играш околу пасивната си god и убиваш се пред себе.Итекако е подобро мид отколку топ ради тоа што мид е каде каде по safe lane од топ за no escape champs.

E

Epsilon

Гостин
Дајте некој предлог или примери како да ги наместам masteries за: Singed, Cho...?

Pantheon, Garen?

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Има некој акаунт да ми даде да го играм барем силвер или бронза 1 да биди ? :unsure::D

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Има некој акаунт да ми даде да го играм барем силвер или бронза 1 да биди ? :unsure::D
Јас имам акаунт бронзе 2,играм на него кога ќе ме тилтнат во маинот во дајмонд.Влегов 9/1 во промо (акаунто не беше игран 2 години),и ме даде бронзе 3:tapp:.Инаку што дивизија си? Можиш да тераш нагоре?

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Јас имам акаунт бронзе 2,играм на него кога ќе ме тилтнат во маинот во дајмонд.Влегов 9/1 во промо (акаунто не беше игран 2 години),и ме даде бронзе 3:tapp:.Инаку што дивизија си? Можиш да тераш нагоре?
Плат 3 бев ама перма-бан ми е тој акаунт па си реков да најдам некој акаунт да го кревам и да играм...

Kajgana Shop

На врв Bottom