League of Legends

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Фала курцу си се вратив у Silver, тибам hard reset-от. Не дека е некој успех. Next step: Gold. Мало сутра :D

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
да не знае некој како може да паднам намерно од диамонд до силвер/бронза а да не ме банираат?

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
да не знае некој како може да паднам намерно од диамонд до силвер/бронза а да не ме банираат?
фидај константно рецимо земи блинкер ко амуму или леона и само оди аресивно на сапортот нивни и нека те тепаат и пцуј по керито дека не ти помага :D

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
фидај константно рецимо земи блинкер ко амуму или леона и само оди аресивно на сапортот нивни и нека те тепаат и пцуј по керито дека не ти помага :D
добра идеја, може да им го нафидам нивното адц , а се мислам и за топ да фидам па да плачам дека неам џунглер :D само страв ми е риот викаат за намерно паѓање ранкови банираат :)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
добра идеја, може да им го нафидам нивното адц , а се мислам и за топ да фидам па да плачам дека неам џунглер :D само страв ми е риот викаат за намерно паѓање ранкови банираат :)
Тешко топ зш и да те репортнат 1в1 е топ ако те искршит сам си си крив за то. А како сапорт ако си агресивен цело време појќе можиш да се ваѓаш или па оди 4-5 пати ганк на мид и умирај немат да можат од риот нишо да преземат пошо си корисен уствари прајш место за керито да се кренит демек и му помагаш на мидот е сеа шо не е така не е ама сепак :D

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Тешко топ зш и да те репортнат 1в1 е топ ако те искршит сам си си крив за то. А како сапорт ако си агресивен цело време појќе можиш да се ваѓаш или па оди 4-5 пати ганк на мид и умирај немат да можат од риот нишо да преземат пошо си корисен уствари прајш место за керито да се кренит демек и му помагаш на мидот е сеа шо не е така не е ама сепак :D
хаха фала , ова стручна анализа , изгледа не ти е прв пат :)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
хаха фала , ова стручна анализа , изгледа не ти е прв пат :)
Од играч вечно заглавен во силвер 1. Доволно ја знам играва ама изглеа сум нуб дотолкавав шо не можам да се кренам ipi:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јебеш ова. Јебеш све. Го купив Дариус, кој ве ебе и онака никој не го банира више, а најјак херој е, објективно, барем во silver коа сите му се пичкаат и никој не знае да бира counter. Climb aboard the free LP train.

H

HoT IcE

Гостин
Јебеш ова. Јебеш све. Го купив Дариус, кој ве ебе и онака никој не го банира више, а најјак херој е, објективно, барем во silver коа сите му се пичкаат и никој не знае да бира counter. Climb aboard the free LP train.
Не играло Тимо против тебе а?

Kajgana Shop

На врв Bottom